Що пропонує біліотека Чижевського кропивничанам?

  • 26 черв. 2017 12:38
  • 813
    • Новина Що пропонує біліотека Чижевського кропивничанам? Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    3 липня  -  9 липня 2017 року
     
    З 1 липня у читальних залах оновлено книжкові виставки нових надходжень. Запрошуємо ознайомитися з липневим розмаїттям нових видань. У відділі обслуговування користувачів працюють: книжкова виставка, присвячена життю та громадсько-політичній діяльності великого князя Ярослава Мудрого «Володар Київської Русі», книжкова виставка «Шахова мозаїка» (книги та журнали про шахи та шашки). В рамках роботи Центру європейської інформації  - цикл книжкових виставок про Європу та європейців «Європа: нації, народи і традиції». У відділі краєзнавства  - книжкова виставка з нагоди 90 років від дня народження письменника, театрознавця, педагога Миколи Смоленчука «Людина зі шляхетним серцем», до 80-річчя від дня народження поета-пісняра Олександра Решетова «Мелодія душі».
                   
               5 і 6 липня о 17.00 в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбудуться завершальні покази фільмів у рамках Фестивалю Європейського Кіно. До програми Фестивалю увійшли фільми - події: призери Канського кінофестивалю, хіти європейського прокату, номінанти на премію «Оскар» за кращий неангломовний фільм. Запрошуємо 5 липня о 17.00 на показ фільму «Тоні Ердманн», Німеччина (відділ документів іноземними мовами), 6 липня – «Надновий Заповіт»,  Бельгія (відеозал). Детальніше про Фестиваль Європейського Кіно у Кропивницькому читайте в соціальних мережах та на сайті бібліотеки. 
     
    7 липня о 17.00 відділ мистецтв запрошує на липневу зустріч циклу «Колоритні мандрівки» - «Хмари в Чижевського». Цього вечора п’ятниці відомий громадський діяч Олексій Хмара разом з дружиною і дітьми розкажуть про свої азійські туристичні мандрівки країнами Сходу «Індія-Японія». Запрошені дізнаються про особливості подорожі з дітьми: від планування до повернення додому. Розповідь супроводжується слайдовим показом фото та бліц-постів у соцмережах. Запрошуємо на зустріч родини, батьків з малечею  - буде цікаво і пізнавально. Вхід – вільний. 
     
    8 липня з 18.00 до 21.00 відбудеться відкрита вулична акція «Бібліотечне надвечір’я» (напрям література). Запрошуємо на презентацію новинок сучасної української літератури «Коронація слова», нових періодичних видань тижня. Акція буде цікава абсолютно всім, дорослим та малечі.  Цього дня на вас чекають літературні ігри, а також неодмінно варто зіграти в шахи та шашки. Приходьте родинами і з друзями – буде весело! Вас чекають суботнього вечора на прибудинковому бібліотечному майданчику.
    Вхід на подію – вільний.