На Кіровоградщині поліцейські проводять бесіди з дітьми

  • 26 черв. 2017 11:46
  • 786
    • Новина На Кіровоградщині поліцейські проводять бесіди з дітьми Ранкове місто. Кропивницький
     
    У рамках профілактичних заходів поліцейські проводять відпрацювання пляжів.
     
    На території області тривають заходи, спрямовані на забезпечення публічної безпеки і порядку у період літнього відпочинку та оздоровлення дітей. Протягом тижня працівники поліції перевірили прилеглі до міських водойм території.
    «Під час спілкування з мешканцями населених пунктів, які відпочивали на пляжах, поліцейські акцентували увагу на необхідності своєчасного інформування територіальних органів поліції за номером «102» про надзвичайні події, особливо за участі неповнолітніх.
    До батьків правоохоронці звернулися з проханням слідкувати за поведінкою дітей на воді. Безпосередньо підліткам поліцейські пояснювали, що під час перебування на водних об’єктах завжди треба пам’ятати про безпеку, а тому першою умовою такого відпочинку є вміння плавати. Адже той, хто добре плаває, у разі необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду. Втім, навіть вправні плавці мають бути постійно обережними, дисциплінованими і суворо дотримуватись правил поведінки на воді», - розповів начальник відділу ювенальної превенції превентивної діяльності поліції області Сергій Бочарніков.
    Загалом упродовж тижня поліцейські відпрацьовали 57 пляжних територій. Під час виявлення фактів перебування малолітніх дітей без супроводу дорослих працівники поліції виносили батькам попередження щодо недопустимості подібних ситуацій.
     
    Повідомляє управління превентивної діяльності
    поліції Кіровоградської області.