На базі Управління патрульної поліції Кропивницького готують сертифікованих тренерів

  • 22 черв. 2017 12:32
  • 899
    • Новина На базі Управління патрульної поліції Кропивницького готують сертифікованих тренерів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом місяця на базі Управління патрульної поліції Кропивницького діє тренінг з тактичної підготовки. На навчання до обласного центру приїхали представники з 8 областей України. Навчають патрульних – фахівці з тактичної підготовки м. Київ.
    Щодня, протягом 8 годин, патрульні удосконалюють свої навички з рукопашного бою, вчаться обшукувати будівлі на випадок виявлення небезпечних злочинців.
    21 червня інспектори відпрацьовували останній етап навчального тренінгу – затримання автомобіля з високим рівнем ризику та зaтримaння злoчинцiв в авто рiзних видiв склaднoстi.
    «Ми навчаємо майбутніх інструкторів тактичної підготовки, які в подальшому навчатимуть своїх колег на місцях. Подібний тренінг вже відбувся на Західній Україні. Місто Кропивницький було обрано не випадково – тут гарна база для тренувань та зручна транспортна розв'язка», - розповів тренер з тактичної підготовки, старший інспектор тактичного відділу патрульної поліції Києва Олексій Білоус.
    Зі слів інструкторів, всі патрульні справляються із завданнями на відмінно. До того ж посиленні фізичні навантаження позитивно вплинуть на службу вцілому.
    «Це новий досвід, і для нас це важливо. Наша служба є досить небезпечною. Тому, чим більше таких тренінгів, тим більше досвіду і це добре», - зазначив лейтенант патрульної поліції Кропивницького Гога Самсонія.
    Завершиться тренінг 26 червня. Із отриманням сертифікатів патрульні отримають право ділитися досвідом із своїми колегами.
     
    Повідомляє сайт Патрульної поліції Кропивницького.