Студія Антоніни Іванової BeautyBS. Нова адреса вашої краси!

  • 22 черв. 2017 10:57
  • 4306
    • Новина Студія Антоніни Іванової BeautyBS. Нова адреса вашої краси! Ранкове місто. Кропивницький

     

    Ми вже писали про Школу краси Антоніни Іванової BeautyBS. Знайомили вас, читачі, з автором цього проекту Антоніною, розповідали про її життєвий шлях, про професію мрії, яка раз і назавжди поселилася в серці дівчини.

    У червні сталася грандіозна подія - Студія краси Антони Іванової BeautyBS, а також магазин професійної косметики "KRISS" знайшли своє ельдорадо, нове помешкання площею 120 квадратних метрів за зручною адресою -  вул.Велика Перспективна,10 (біля магазину "Мелодія").

    Відтепер чарівні кропивничанки зможуть насичувати своє життя красою, здобувати ази нових професій бьюті-сфери та купувати якісну, перевірену професіоналами косметику у більш зручному та комфортному приміщенні.

    - Це два поверхи нашого царства! - розповідає, сміючись, засновниця студії Антоніна Іванова, - Звісно, ще багато задумів, які в процесі реалізації. Я, наприклад, мрію створити повноцінний дитячий куточок! Як мама двохмаленьких діток, розумію, що це необхідність у наш час.

    Жінка, не дивлячись на декретну відпустку чи загруженість на роботі, завжди прагне виглядати на усі 100%. А ми їй в цьому трохи допоможемо. Оберемо зручний час, прискоримо робочий процес, якщо "горить" за допомогою функції "робота в 4 руки", забавимо малятко, якщо його нема з ким лишити.

    В студії краси BeautyBS зараз є чимало новинок! Окрім звичного професійного візажу, оформлення брівок, зараз кожна дівчинка може підкреслити свою природню красу очей за допомогою ламінування вій.

    Що це? Ламінування вій – це спеціальні процедури, при яких застосовуються суміші на основі кератину, що проникаютьв середину волосків, збільшуючи таким чином довжину і товщину вій. Після процедури такі вії виглядають дуже натурально, красиво і природньо. Варто сказати, що кератин не лише робить вії виразнішими, а й сприяє їх оздоровленню та зміцненню.

    Також у студії залюбки проконсультують та зроблять якісний мікроблейдинг. Що це? Мікроблейдинг – це ручна технікататуажу, яка дозволяє надати бровам бажану форму, густоту і колір без ефекту «штучності». Ефект від мікроблейдинга триває від 10 до 20 місяців, а період загоєння значно скромніший, ніж після татуажу. Це справжній порятунок для тих, кого природаобдарувала не дуже густими і помітними бровами. А ще процедура позбавляє необхідності щоденного підфарбовування брів і походу до майстра раз на місяць. Одні плюси!

    Окрім всього вищепереліченого в студії краси BeautyBS є курс "Макіяж для себе", який включає в себе 5 цікавезних практичних уроків краси.

    Також викладачі, як завжди, готові навчити усім премудростям професії візажиста, бровіста, навчать плести неймовірні коси під керівництвом неповторної Крістіни Лаврентьєвої.

    До речі, студія краси перша у місті, яка привезла та впровадила гарний та яскравий тренд літа 2017 - плетіння кіс з канекалоном! Поцікавтеся, що це і чому вам це необхідно.

           

    А ще, 1 липня, студія краси Антоніни Іванової чекає в гості одну з найкращих візажистів світу!!! Тетяна Золоташко, віце-чемпіон світу з макіяжу завітає до нашого міста і розповість про найгарячіші тренди та найактуальні мейки 2017 року!

    Повідає усі секрети просування в соцмережах та покаже на практиці, як твориться диво. Усі подробиці у організатора Антоніни – 099-683-87-30. Не пропустіть!

    І взагалі, у будь-якій незрозумілій ситуації - йдіть в Студію краси Антони Іванової BeautyBS за новою адресою: вул.Велика Перспективна, 10 (біля магазину "Мелодія").

    Там вас люблять.

    Альона Семко