Старт 4 секції ЖК «Ковалівський»

  • 22 черв. 2017 11:16
  • 1509
    • Новина Старт 4 секції ЖК «Ковалівський» Ранкове місто. Кропивницький

     

    Житловий комплекс «Ковалівський» – це сучасний будівельний проект комфорт-класу в Кропивницькому від компанії «CBS Холдинг». Комплекс розташовується на вулиці І.Похитонова в центрі міста, навпроти Ковалівського парку, і складається з 7 дванадцятиповерхових будинків, поєднавших в собі приміщення житлового та комерційного призначення.

    Перша секція житлового комплексу «Ковалівський» вже заселена і щасливі власники квартир отримали свої ключі. Друга і третя секції перебувають на стадії введення в експлуатацію і будівництва відповідно. А з кінця червня розпочинається будівництво четвертої секції, ціни на квартири в якій стартують від 9 975 грн. за квадратний метр.

    Гарною новиною для покупців стане те, що перші п’ять квартир в новій секції можна придбати за акційнійною ціною –  за 9 476 грн. за квадратний метр  

    Перевагами житлового комплексу «Ковалівський»  є відмінне розташування, паркова зона по сусідству, чисте повітря, зручна інфраструктура, продумані рішення в планування та архітектурі, висока якість будівництва і доступна ціна.

    Адреса:

    м. Кропивницький, вул. Івана Похитонова, 5

    Тел.: (0522) 21-01-21

    http://kovalivskyi.kr.ua/ua/

    Довідка:

    CBS – багатопрофільна інвестиційно-промислова група, яка розвиває свою діяльність в п’яти областях України. Холдинг консолідує ряд компаній, які спеціалізуються на девелопменті, послугах генерального підряду, брокерських операціях на ринку житлової і комерційної нерухомості, маркетингу і консалтингу в сфері нерухомості, а також інформаційних технологіях.