Патрульні Кропивницького разом вивчають Правила дорожнього руху

  • 20 черв. 2017 10:44
  • 824
    • Новина Патрульні Кропивницького разом вивчають Правила дорожнього руху Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні Кропивницького продовжують відвідувати пришкільні табори та спілкуватися із дітьми на тему безпеки дорожнього руху.
    Сезон літніх канікул розпочато. Саме тому проведення профілактичних заходів під час літнього відпочинку стало одним із пріоритетним завдань Патрульної поліції Кропивницького. Від початку минулого тижня інспектори відвідали 13 пришкільних таборів та поспілкувалися з понад 1000 дітей.
    Під час таких візитів патрульні розповідають малечі про основні правила безпеки на дорозі та у побуті. Зокрема, охоронці порядку розповідають дітям до чого може призвести неуважність пішоходів та велосипедистів на дорозі, а також наголошують про необхідність носити на одязі світлоповертаючі елементи.
    Не просто слухачами, а активними учасниками дорожнього руху стали маленькі відвідувачі бібліотечної філії №19. Для них патрульні разом з бібліотекарями організували масштабну гру «АвтоМотоВело». Метою заходу було навчити дітей правилам дорожнього руху не лише теоретично, а й на практиці. Учасники мали змогу показати свої знання ПДР від імені пішоходів та «водіїв» на умовному перехресті, яке регулював справжній поліцейський. Також на ігровому автополі працювало 6 світлофорів, які додавали складності гри.
    Майже півтори сотні дітей та дорослих відзначили, що вперше брали участь в такій унікальній та масштабній повчальній грі, аналогів якої в місті ще не було.
    Управління патрульної поліції Кропивницького турбується про безпеку кожного мешканця та гостя нашого міста та бажає усім відпочиваючим гарного та безпечного відпочинку.
     
     
    Пише Патрульна поліція Кропивницького