У Кропивницькому громадськість допомагає медикам ефективно працювати у «ProZorro»

  • 26 трав. 2017 13:13
  • 938
    • Новина У Кропивницькому громадськість допомагає медикам ефективно працювати у «ProZorro» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Якщо медики досі не знайшли відповіді, як ефективно працювати у системі електронних закупівель «ProZorro»? Тоді натискайте кнопку «help»! Аналітики КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Костянтин Данильченко та Аліна Логінова готові надати консультації у рамках місячника допомоги у «ProZorro»!
     
    Кореспондент: З яких питань ви можете проконсультувати замовників медичних закладів?
    Данильченко Костянтин: Якщо виникли проблеми з визначенням предмету закупівлі, визначенням лотів у тендері, оформлені тендерної документації, визначені очікуваної вартості, заповненням та оприлюдненням річного плану закупівель, встановленням кваліфікаційних вимог для учасників, застосуванням та проведенням переговорної процедури, ми готові допомогти. Детально можемо розповісти і з питань визначення підстав та порядку скасування закупівлі та дискваліфікації учасників. Якщо замовники не досконало знають окремі нюанси роботи тендерного комітету та порядку прийняття ним рішень, можна звертатися до нас. Загалом ми консультуємо і з інших питань, які вимагають індивідуального підходу до їх вирішення у системі.
    Кореспондент: Як саме ви будете надавати допомогу?
    Логінова Аліна: Ми допоможемо у пошуку вирішення проблеми та оформленні її в наочний вигляд. Тобто підберемо законодавчу базу, допоможемо оформити окрему документацію, проаналізуємо закупівлю, проаналізуємо ринок, допоможемо в проведенні допорогової закупівлі та інше.
    Кореспондент: Як до вас можна звертатися?
    Логінова Аліна: Це можуть бути онлайн-консультації (сторінки у ФБ: Аля Логинова https://www.facebook.com/profile.php?id=100010324695349 та Костянтин Данильченко https://www.facebook.com/profile.php?id=100007146133212). Нам можна писати на електронну пошту: ((lgvanalitics@ukr.net). Консультації телефоном: 0951395789 (Аліна Логінова) та 0993864838 (Костянтин Данильченко). Якщо є необхідність ми запросимо людину до нас на офіс або ж самі поїдемо у медичний заклад, де потребують нашої консультації.
     
    Семененко Вікторія, PR-менеджер КОВ ВБО
    «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»