Спецпроект «Тіло в діло». Комплекс «Fan club». Спортивні цінності найвищої проби

  • 25 трав. 2017 13:54
  • 2610
    • Новина Спецпроект «Тіло в діло». Комплекс «Fan club». Спортивні цінності найвищої проби Ранкове місто. Кропивницький

     

    Дев’ята частина проекту «30+ або Хочу вміти все» під назвою «Тіло в діло» створена для тих людей, які нарешті вирішили зайнятися спортом і створити тіло своєї мрії, але ще в роздумах, де б саме та як саме це робити. Нагадаємо, що протягом двох місяців зі сторінок видання «Первая городская газета» ви дізнавалися про усі можливі види фізичної зайнятості, про спортзали та фітнес–клуби нашого міста.

    Спорт для емоційних та непостійних людей, що рулетка. Сьогодні хочу бігати, завтра - спортзал подавай. Зараз я фанат йоги, а вже післязавтра буду божеволіти від боксу. З такими людьми тренерам працювати важко, бо весь час треба мотивувати, доводити доцільність регулярних занять. Але, здається, я знайшла чарівну пігулку при такій «хворобі мінливого настрою» - спортивно-оздоровчий комплекс «Fan club».
    До близького знайомства з «Fan club», я знала лише, що комплекс знаходиться в районі Новомиколаївки та, що там є басейн. А виявилося, що в ньому є все, що душі заманеться і піти звідси чимось невдоволеним просто нереально.
    Спортивний басейн. Розмір 25м*8 м, функціонують 4 доріжки, глибина від 1,20 м до 2,50 м. Температура води 27-28 градусів по Цельсію і підлога з підігрівом роблять відвідування комфортним. Чистюль потішить той факт, що басейн обробляється за новими технологіями: ультрафіолет, постійна циркуляція води, в яку завчасно додається морська сіль, відсутність хлору. Для закладу це принципова позиція, адже багато людей не ходять до басейну саме через алергію на хлор.

    В басейн можуть ходити усі, від малого до великого. Тренер-реабілітолог, з яким мала честь погомоніти біля теплої блакиті басейну, у воду мене не пустив, бо за правилами у всіх відвідувачів басейну має бути довідка від дерматолога (лікар працює при спортивному комплексі, часи та дні роботи можна дізнатися окремо). Окрім того, рекомендовано надати:

    - довідку від терапевта, якщо вам більше 55 рочків,

    - довідку від педіатра, якщо ви малюк

    - документ із жіночої консультації, якщо ви носите дитину під серцем.

    Варто сказати, що у спортивному комплексі «Fan club» працюють з дітками з обмеженими можливостями. А ще, у  комплексі «Fan club» можуть навчити плавати, як дітей, так і дорослих.
    Керівництво закладу подбало, щоб ціна на абонементи була максимально доступною для жителів Кропивницького (є спеціальні пропозиції для сімей, мікс-пакети, коли можна відвідувати тренажерний зал та басейн почергово).
    На другому поверсі спортивно-оздоровчого комплексу «Fan club» працює чималий тренажерний зал, розділений на кардіозону, зону силових тренажерів та фітнесзону.


    Тренер Яна люб’язно познайомила мене з роботою кількох тренажерів, показала усі закутки залу та розповіла чимало тонкощів роботи у різних зонах.

    У фітнесзалі можна займатися йогою, художньою гімнастикою або ж опанувати цікаву авторську програму «Фітнес-мікс», яка нагадує справжній коктейль із найпопулярніших аеробних спортивних навантажень. А з недавнього часу кожен бажаючий може приміряти боксерські рукавиці. Групові заняття з боксу будуть проходити у зручний час з 20.00 до 21.30. З роботи туди встигнуть потрапити усі!

    Проте у комплексі можна не лише тяжко працювати над своїми рельєфами, на тому ж другому поверсі функціонує масажний кабінет, солярій (вертикальний), кабінет галотерапії (неперевершена сольова кімната, в якій є дитячий куточок та зручні сидіння для дорослих. Спробувала, дійсно зручні)

    Діток у «Fan club» можна зацікавити карате (від 3-х років, вартість на місяць від 200 грн), художньою гімнастикою (з 3-х років, коштуватиме від 300 грн на місяць), футбольна школа «Шкети». Про неї теж треба сказати окремо. Третій поверх комплексу відведений під футбольну залу з трибунами для вболівальників. З майбутніми чемпіонами працюють кращі тренери міста – Євгеній Сідельник, Олександр Коваленко та Вадим Бондар (заслужений тренер України, перший тренер відомого голкіпера Андрія П’ятова). На базі цієї футбольної зали також відбуваються змагання з карате, за якими зручно і комфортно можуть спостерігати батьки діток.

    - Спортивний оздоровчий комплекс «Fan club» - це живий організм, - розповідає очільник закладу Гагік Арсенійович Хачатрян, - Над якісною роботою якого працюють справжні професіонали, починаючи від технічного працівника, який забезпечує чистоту та порядок та закінчуючи тренерським складом. Важко виділити когось окремо, бо у всіх спільна мета – навчити, оздоровити та привити гарну звичку дбати про себе.

    І взагалі, відвідавши та спробувавши «на смак» спортивно-оздоровчий комплекс «Fan club», складається враження, що його засновники добре знають і щиро люблять свого спортивного кропивничанина. В комплексі продумано все до дрібниць і на кожному кроці відчувається, що про ваш комфорт піклуються чимало людей – від привітних адміністраторів, які залюбки підкажуть та допоможуть, до кваліфікованих небайдужих тренерів.
    Вибір напрямку спортивної роботи за вами.

     

     

     

     

     

     

     

     

    У спортивно-оздоровчому комплексі "Fan club" ви однозначно знайдете те, що вам буде до душі!
    Телефонуйте: 095-948-49-00, 099-605-49-49
    Ласкаво запрошують: вул.Короленка, 69 а
    Комплекс працює з 7:00-22:00 щоденно
    Подробиці на сайті

    Альона Семко

    Попередні частини проекту:

    Знайомство з партнерами

    Біг з перешкодами

    Домашній фітнес

    Тренування під наглядом з Alex Body club

    Кругові тренування FitCurves