Шукаємо добрих фей та чарівників для випускників інтернатів Кіровоградщини

  • 25 трав. 2017 11:34
  • 1067
    • Новина Шукаємо добрих фей та чарівників для випускників інтернатів Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Потрібні нам і феї-помічники, і феї-порадники.
     
    В п’ятницю, 26 травня, група волонтерів їде привітати тортом-квітами з випуском хлопців та дівчат Знам’янської спецшколи-інтернату, про це повідомила Наталка Бардалим, журналістка.
     
    Перше. Є ідея повезти візажиста та перукаря для дівчат. Наразі вирішується питання з місцевим училищем – можливо, поїдуть їхні студентки-майстрині за фахом.
    Якщо ви знаєте когось з бьюті-майстрів, кому цікаво було б попрацювати на благодійній основі з особливими дітками – 8 найзворушливіших випускниць будуть просто щасливі!
     
    Друге. Потрібен транспорт, щоб відвезти дівчат та волонтерів у Знам’янку. Якщо їдемо з візажистом-перукарем, то стартувати треба не пізніше 7 ранку п’ятниці, щоб встигнути почаклувати з випускницями – о 10 годині у них святкова лінійка, о 12:00 випускний бал (такий ранній час через специфіку закладу).
    Третє. Було би дуже круто вирішити питання з квітами (власними силами виходить ну дуже скромно). Написала в пару квіткових салонів, але поки без відповіді. Тож якщо ви знаєте щедрих квіткових фей, з радістю доставимо їхні вітання випускникам інтернату!
     
    "Тортиків теж багато не буває, крім випускників там купа малечі.
     Друзі, знаємо, що часу дуже мало, раніше написати про таку святкову мобілізацію не могли, треба було дещо погодити.
    Будемо раді одноідейникам та порадникам", - пише Наталка Бардалим.
     
    Пише на ФБ Наталка Бардалим, журналістка, громадська діячка.