Шоумен Сергій Притула передав кропивницьким ССОшникам нові корисні подарунки

  • 25 трав. 2017 11:15
  • 872
    • Новина Шоумен Сергій Притула передав кропивницьким ССОшникам нові корисні подарунки Ранкове місто. Кропивницький

    " Обличчя командира 3-го полку спецназу Редута традиційно закрите "смайликом". Але, повірте, посмішка на його обличчі була десь така ж сама. -пише у Фейсбуці Сергій Притула. - Вчора передав спецам з Кропивницького 10-ть військових планшетів "мейд ін бундесвер" на загальну вартість 680 000грн. Станом на цей момент найдорожче наше одноразове придбання для армійців.
    Радість командира зрозуміла. Ці планшети є фінальним і надважливим доповненням до організації комплексу управління боєм. Сервер, мультимедійні екрани і т.д. вже були придбані попередньо.
    Якщо коротко, то такий планшет буде у командира групи, яка виконує бойове завдання, з'єднаний з рацією, яку не можуть заглушити російські РЕБи. В режимі онлайн він може відмічати цілі на карті на своєму планшеті, одразу ж в цю мить ціль буде відображена на мультимедійному екрані за десятки кілометрів у штабі. Ну а далі... най ся діє Божа воля:). А хто в нас Боги війни, думаю, пояснювати не потрібно.
    Дякую усім, хто своїм фінансовим долученням зробив це придбання реальністю. Після тестування і подальшого застосування будемо дивитись, яку кількість треба буде замовити ще.
    Працюємо, панове!"