Півтора десятки стажерів сервісних центрів УМВС Кіровоградщини отримали сертифікати фахівців

  • 25 трав. 2017 10:34
  • 917
    • Новина Півтора десятки стажерів сервісних центрів УМВС Кіровоградщини отримали сертифікати фахівців Ранкове місто. Кропивницький

     Вручення сертифікатів відбулось після успішного проходження курсу Програми стажування в сервісних центрах МВС в Кіровоградській області. З 20 осіб, обраних в квітні, до фіналу дійшли 15.Тепер випускники можуть готуватись до конкурсу на заміщення вакантних посад у сервісних центрах МВС, який буде оголошено незабаром.

                «15 наших випускників успішно склали фінальний іспит та отримали сертифікати. Першочергово цей інтенсивний курс навчання було створено для того, щоб відібрати, навчити та в майбутньому, у разі успішного проходження конкурсу, прийняти на роботу найкращих стажерів – молодих і талановитих чоловіків та жінок, які мають активну життєву позицію та готові починати з себе зміни в країні»,- розповіли у регіональному сервісному центрі МВС в Кіровоградській області.

                Нагадаємо, що стажування проводилось на посаду працівників фронт-офісів сервісних центрів МВС. Програма стажування у сервісних центрах МВС Кіровоградської області була оголошена у квітні поточного року. В результаті проходження інтерв`ю 20 осіб отримали можливість  опановувати курс Програми стажування в сервісних центрах МВС Кіровоградської області.