Всі проекти-переможці Громадського бюджету будуть реалізовані -але за умови схвалення їхнього фінансування депутатами

  • 25 трав. 2017 09:07
  • 872
    • Новина Всі проекти-переможці Громадського бюджету будуть реалізовані -але за умови схвалення їхнього фінансування депутатами Ранкове місто. Кропивницький

    Як зазначив секретар міської ради Андрій Табалов на підсумковій прес-конференції,депутати прагнуть,аби так звані "освітянські" проекти незалежно від їхнього рейтингу стали частимною галузевих програм -або негайно,або поступово у найближчій перспективі.

    Координатор проекту, начальник управління екноміки міської ради Андрій Паливода був відсутній на зібранні,але ,за словами Табалова,був приємно вражений надзвичайною активністю містян Кропивницького.Попри відхилення з різних причин 10 проектів 86 взяли участь у конкурсі.

    Таким чином,цього року мають бути реалізовані малі проекти на загальну суму в 1,8 мільйони гривень та великі на загальну суму в 1,2 мільони гривень. Переможцем "великої" частини став проект благоустрою скверу "Покровський" на загальну суму 740,5 тисяч гривень.Малі ж проекти більшою частиною стосуються енергетичних аудитів та спортивних майданчиків.

    Співучасниця робочої групи,член польсько-української фундації Олена Головко зазначила,що вона пишається тим,що влада віддає частину повноважень громаді,а та готова їх підхопити та успішно ними скористатися.Отже,у громади є шанс на майбутнє -у нас з вами, шановні кропивничани.