У Європарламенті відбулась церемонія підписання документу про безвізовий режим

  • 19 трав. 2017 13:06
  • 839
    • Новина У Європарламенті відбулась церемонія підписання документу про безвізовий режим Ранкове місто. Кропивницький
    17 травня у Європарламенті відбулась церемонія підписання документу, що запроваджує безвізовий режим з Україною. Однак безвіз – це не лише спрощений порядок перетину кордонів, а й спільні європейські цінності і можливості. Уже влітку в Україні відбудеться низка внутрішніх змін, які сприятимуть включенню нашої країни у простір об’єднаної Європи. Центр громадського моніторингу та контролю проаналізував, що саме очікує українців після старту безвізового режиму. 
     
    За офіційними даними уряду, у першому кварталі поточного року місцеві громади отримали на 14,5 млрд грн. більше бюджетних надходжень, ніж минулого року. Про вплив реформи децентралізації на доходи громад і витрати бюджетних коштів детально викладено у статті та інфографіці Центру.
     
    Експорт українських товарів за І квартал 2017 року зріс на 34,4%, або на 2,7 млрд дол., порівняно з аналогічним періодом минулого року. Що впливає на український експорт і якими є геополітичні умови для продажу українських товарів на світові ринки сьогодні, читайте у статті та інфографіці, що їх підготували аналітики Центру громадського моніторингу та контролю. Завантажити архів з інфографікою у високій якості для друку можна тут:
    http://naglyad.org/wp-content/uploads/2017/05/export-ukr.zip
     
    Усі матеріали вільні для використання із посиланням на Центр громадського моніторингу та контролю. Будемо вдячні, якщо повідомите про використання
    текстів та інфографік. 
    Архів наших матеріалів також доступний на сайті naglyad.org. Під кожним з матеріалів є кнопка «Завантажити архів», в якому містяться інфографіки у
    високій якості для друку. Крім того, на сайті є можливість завантажити всі матеріали в обох мовних версіях – українській та російській.
     
    Також на сайті ви можете підписатися на наші оновлення, щоб першими отримувати матеріали Центру громадського моніторингу та контролю.
     
    Оксана Коваль,
    медіа-координатор Центру громадського моніторингу та контролю
     
    Тел. +380 99 251 90 63
         +380 63 482 03 49
     
    E-mail: naglyad.info@gmail.com