Персонал Кропивницького МВ здали кров для постраждалих у ДТП

  • 17 трав. 2017 14:14
  • 763
    • Новина Персонал Кропивницького МВ здали кров для постраждалих у ДТП Ранкове місто. Кропивницький
     
    Персонал Кропивницького МВ з питань пробації долучився до загальнодержавної акції «Здай кров-врятуй життя».
    12 травня персонал Кропивницького міського відділу пробації активно долучились до загальнодержавної акції, що полягала у вирішенні проблеми нестачі донорської крові, адже персонал пробації впевнений, що їхня кров спроможна врятувати життя іншої людини, тому на станції переливання крові здали кров для використання в лікуванні постраждалих у ДТП.
    Гасло «Здай кров - врятуй життя» на слуху в багатьох, утім, навряд чи його можна назвати надто популярним у наш час. У критичні для здоров’я моменти ми вимушені звертатись по допомогу до іншої людини, який віддасть нам частку себе. Саме в даруванні і поміщений початковий сенс слова «донор». Донорство - це добровільний акт допомоги здорової людини хворому, на який персонал пробації без вагання щоразу погоджується.
    Акція «Здай кров – врятуй життя!» була покликана привернути увагу суспільства до проблеми дорожньо-транспортного травматизму, особливо серед дітей! Захід був доброчинний, тож кожен охочий міг здати свою кров на потреби постраждалих у ДТП громадян.
     
    Провідний інспектор
    Кропивницького МВ пробації 
    Токарєва А.С.