Сучасний вишитий одяг за вигідною ціною у Кропивницькому

  • 12 трав. 2017 09:16
  • 2842
    • Новина Сучасний вишитий одяг за вигідною ціною у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький

    Є необхідність в повсякденному стильному одязі? В Крамниці вишитого одягу представлені якісні речі як для щоденного носіння, так і на свята.

    В Україні прижилася європейська традиція – використовувати стиль одягу, який в першу чергу є комфортним. На вулицях доволі часто можна зустріти людей, одягнених зручно, але не позбавлених стилю. Темп життя постійно прискорюється і цей момент не міг не відобразитися і на одязі.  Комбінування джинсів з вишитим одягом дозволяє виглядати сучасно, а автентичні орнаменти, хоч і набули нових рис, проте зберігають віковічний зв'язок між поколіннями - сучасною людиною та нашими предками.

    Просторий крій одягу надає зручності у користуванні, а натуральні тканини пропускають повітря, даючи можливість дихати шкірі.
    У Крамниці вишитого одягу представлений найширший в місті вибір жіночого, чоловічого, дитячого вишитого одягу, вишитого текстилю та аксесуарів. Чекаємо на Вас!!!

    Сучасний вишитий одяг можна за вигідною ціною придбати за адресою: вул. Чміленка, 24-а (ТЦ «Фуршет», 2 поверх).

    Також запрошуємо завітати на сайт Крамниці вишитого одягу, нові надходження, акції – все можна дізнатись на нашому сайті!