Бібліотека запрошує на Міжнародний день сім’ї

  • 11 трав. 2017 17:34
  • 924
    • Новина Бібліотека запрошує на Міжнародний день сім’ї Ранкове місто. Кропивницький
     
    Прес-анонс «Бібліофестиваль на Великій Перспективній – 2017»
    Сім’я – ось що найважливіше, ось що змушує битися моє серце.
    Філіппа Грегорі
    16 травня    13.00-18.00
    З нагоди Міжнародного дня сім’ї у вівторок, 16 травня, з 13:00 до 18:00 просто неба біля обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського (вул. Велика Перспективна, 24) відбудеться «Бібліофестиваль на Великій Перспективній – 2017».
     Святкову програму відкриє «Літературно-музичний калейдоскоп», на якому для вас прозвучить соло на акустичній гітарі у виконанні Олександра Балоги, майстер-клас сучасної української пісні Лариси Гайдай, виступ «Весняний настрій» у виконанні Людмили Борисенко та соло на саксофоні Віктора Шапченка.
    Бібліотека здивує презентацією «Sоund Lab», яка розкриє можливості надсучасного цифрового фортепіано Digital Piano Yamaha DGX-650 та дозволить вам грати, як професіоналу, без особливих зусиль! Навіть якщо ви тільки вчитеся грати, наше фортепіано дозволить вам звучати професійно. Використовуючи всього один палець лівої руки, ви зможете отримувати від стандартних тризвуків до складних джазових акордів. А стилі акомпанементу автоматично оформлять ваше виконання супроводом ансамблю.
    Крім того, буде презентовано «Чудо сучасної техніки: 3D принтер». Під час відкриття 3D принтера всі бажаючі зможуть спостерігати за його роботою й відчути на дотик поробку, яку надрукував принтер. 
    Протягом дня відбудуться зустрічі з молодими поетами, голосні читання, презентація книги письменниці з Херсону Елеонори Кузнєцової «Мала енциклопедія великої родини». Усі бажаючі зможуть відвідати виставку-продаж книг сучасних українських авторів та місцевих краєзнавців. 
    З 13.00 до 18.00 просто біля бібліотеки відбудеться безліч цікавих заходів: зокрема майстер-класи з паперопластики «Зробимо органайзер для канцтоварів», виготовлення квітів із цукерок «Цвіт дизайну», прикрашання імбирних пряників «Мумі тролі», «Шиємо м’ячики для котів і мишей», де усі бажаючі вільно зможуть взяти участь.
    Маленькі відвідувачі бібліотеки зможуть безкоштовно грати на інтерактивній дошці, взяти участь у грі «Твістер» та інших цікавих заходах.  
    Любителів шахової гри, як дорослих, так і малечу запрошуємо на шахові турніри.
    Для гостей бібліотечного свята будуть представлені: віконна імпреза «Виходь на сонечко!», книжкові виставки «Тільки родина, як зірка єдина, твій порятунок, надійний причал», «Захист дитинства: контрольна для дорослих», виставка-інсталяція «Світ комах» та багато іншого.
    Усіх пропозицій неможливо описати – тож приходьте і беріть участь. Це буде неймовірно емоційно насичене свято - з розважальними заходами, новітньою сучасною технікою, творчими зустрічами з письменниками, знайомствами з новими книгами, спілкування з добрими друзями!
     
     
    Увага! 16 травня - запис до ОУНБ ім. Д.Чижевського – БЕЗКОШТОВНИЙ!
    Участь у всіх заходах можна взяти ВІЛЬНО і БЕЗПЕРЕШКОДНО!
     
     Приєднуйся до нас з друзями, приходьте сім’ями! 
    Це буде яскраве, динамічне і живе свято, яке об’єднує родини!
    Адреса: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24.