Мешканці Нової Балашівки на роботу добираються майже вплав (ФОТО)

  • 24 лют. 2017 11:38
  • 1219
    • Новина Мешканці Нової Балашівки на роботу добираються майже вплав (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Нелегким виявляється щоденний шлях на роботу й додому кропивничан, які живуть у мікрорайоні Балашівка. Особливо тим, хто змушений ходити пішки до кардіодиспансера та обласної лікарні. Маршрутки їдуть довго і в об’їзд, та й дорогувато для простих смертних, які не мають власного авто, щодня викладати з кишені по проїзд по 9 грн. у смердючих «скотовозках».

    Є через дамбу невеличка заасфальтована доріжка. Але її так засипало снігами, які за всю зиму жодного разу не знали прибирання чи бодай якогось нещасненького розгрібання, що пішоходи погрузали в наметах.

    Тепер же, коли сніги почали танути, ця пішохідна зона взагалі перетворилась на непрохідне мокре місиво. Щодня цю мокру й холодну субстанцію приречено топчуть сотні людей, яким треба дістатися з Нової Балашівки до вулиці Біляєва або далі. Вони б могли вийти на дорогу, але там без кінця проїжджають автівки – небезпечно.

    Ці люди справно сплачують податки, які йдуть куди завгодно, тільки не на благоустрій міста. Їхні сліди на мокрому снігу – німий докір комунальним службам, які не спромоглися бодай один раз за сезон виконати свій прямий обов’язок.

    - Лишається остання надія на голову спецінспекції міськради Андрія Максюту, який ще не за бронзовів на державній посаді та намагається ганяти нерадивих комунальників, - кажуть мешканці Балашівки.

    Відео та фото ділянки, за яку балашівці щоденно згадують «незлим, тихим словом» міську владу і комунальні служби, до редакції «Першої міської газети» надали мешканці мікрорайону.