ПриватБанк пропонує скористатись сервісом “Оплата частинами"

  • 22 лют. 2017 11:16
  • 682
    • Новина ПриватБанк пропонує скористатись сервісом “Оплата частинами» Ранкове місто. Кропивницький
    Цьогорічний Масляний тиждень уже розпочав радувати кропивничан смачнючими млинцями та різноманітними творчими заходами. Та яка ж Масляна без національних традицій та ще й у неперевершеному національному вбранні? Усіх, хто ще не придбав - не мав оказії, чи ніяк не може виділити достатньо коштів з сімейного бюджету, запрошують до себе “Художній салон”, що по вул.М.Гоголя,91/46 (біля Головпочтампту) та художній салон “Апполонъ”, по вул. Пашутінській,44 в обласному центрі. Саме тут кропивничани та гості міста можуть скористатись послугою ПриватБанку “Оплата частинами” та придбати будь-який товар на виплату - розділивши суму на 3 платежі, не
    переплачуючи при цьому жодної копійки.
    До послуг покупців величезний вибір подарунків і сувенірів ручної роботи від кращих майстрів України, так що навіть найвибагливіший покупець знайде в салоні те, що йому потрібно. Найбільший у Кропивницькому асортимент вишиванок усіх розмірів, посуд ручної роботи з усіх куточків України, статуетки з кераміки. Вироби з бронзи, дерева та текстилю прикрасять кожен будинок або офіс, створивши в ньому відчуття теплоти і затишку. Якщо ж хтось має талант художника, може придбати усі необхідні аксесуари: аерографи, палітри, пенали, етюдники, мольберти, пензлі, мастихіни, спонжі,рами, підрамники, паспарту, планшети, а так само фарби: масляні, гуашеві, акварельні, акрилові, темпери, папір для креслення, акварельний папір,картон кольоровий, гофрокартон, хобі набори, багетні рами, інструменти для різьби по дереву, матеріали та пристосування для роботи з пластиком і глиною. Поціновувачів старовини приємно здивує асортимент антикваріату.
    “Товар, який пропонують наші художні салони, можуть задовольнити смаки найвибагливіших поціновувачів прекрасного, - розповідає Антон Петушинський, директор мережі художніх салонів. - А завдячуючи співпраці з ПриватБанком, ми розширили можливості наші клієнтів. Вони отримали можливість розраховуватись за омріяну покупку не лише банківськими картками, але й частинами. Тепер ще більше жителів Кіровоградщини мають можливість стати власником унікальних витворів мистецтва. Більш того, кожне свято, а не лише Масляну, зустрічати у строкатому справжнісінькому українському вбранні чи частувати гостей млинцями з унікального національного посуду”.
    ПриватБанк завжди турбується про своїх клієнтів, і опікується, аби ніхто не залишився без омріяного подарунка, тому й пропонує скористатись сервісом “Оплата частинами” <https://privatbank.ua/ua/kredity/oplata-chastyami/>. Ця послуга надає можливість придбати подарунок уже сьогодні, а оплачувати
    протягом кількох місяців, без переплат та додаткових платежів.
    “Послуга “Оплата частинами” - найпопулярніша серед наших клієнтів, - розповідає Олена Стоян, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Якщо у минулому році лише у нашій області обіг коштів по даній послузі склав більше 150 млн. грн., то вже з початку року, і це за неповних два місяці, сума обігових коштів складає більше 10 млн. грн. А середня сума кредитування (одного чеку) - біля 4,5 тис. грн”.
    Повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому.