У Кропивницькому поліцейські викрили серійного крадія

  • 23 січ. 2017 17:22
  • 878
    • Новина У Кропивницькому поліцейські викрили серійного крадія Ранкове місто. Кропивницький
     
    29-річний раніше судимий житель Знам’янського району викрадав із кишень відвідувачів кафе, лікарень та розважальних закладів обласного центру мобільні телефони. За такі дії зловмисник може потрапити за грати на строк до 5 років.
    До Кропивницького відділу поліції надійшла низка повідомлень про крадіжки засобів зв’язку, за матерілами http://citysitesglobal.com
    «За прикметами, які вказали потерпілі, працівники роти поліції особливого призначення ГУНП в області під час патрулювання на одній з вулиць міста виявили правопорушника. Чоловіка було доправлено до відділу поліції для проведення подальшої перевірки. Попередньо встановлено причетність громадянина щонайменше до 5 крадіжок. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочинів», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.
    За попередньою інформацією, зловмисник приїжджав до Кропивницького, щоб вчиняти крадіжки. У приміщеннях лікарень, кафе та інших закладах злодій видивлявся речі, зокрема сумки та куртки, які відвідувачі мали необачність залишити без нагляду й діставав звідти засоби зв’язку. Чужі мобільні телефони у подальшому продавав, а гроші витрачав на власні потреби.За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.
     
    За попередньою інформацією, зловмисник приїжджав до Кропивницького, щоб вчиняти крадіжки. У приміщеннях лікарень, кафе та інших закладах злодій видивлявся речі, зокрема сумки та куртки, які відвідувачі мали необачність залишити без нагляду й діставав звідти засоби зв’язку. Чужі мобільні телефони у подальшому продавав, а гроші витрачав на власні потреби.
    За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.
     
    Повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.