На Кропивниччині учень викрав зі школи дизельне паливо

  • 28 груд. 2016 17:05
  • 871
    • Новина На Кропивниччині учень викрав зі школи дизельне паливо Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині правоохоронці викрили учня, якого підозрюють у вчиненні крадіжки дизпалива зі складу навчального закладу.
    Хлопець проник у службове приміщення, зламавши замок, та виніс 100 літрів дизельного палива. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
    На початку грудня до Новгородківського відділення поліції Долинського ВП надійшло повідомлення про крадіжку від працівника місцевого навчального закладу. Зловмисник викрав каністри з дизельним пальним, яке призначалося для проведення практичних занять з вихованцями.
    «Як встановили працівники поліції, провівши низку оперативно-розшукових заходів, підозрюваним виявився учень цього ж навчального закладу, - розповідає начальник Новгородківського відділу поліції Долинського ВП Володимир Кучер, - Хлопець мав вільний доступ до території училища і добре знав, де зберігаються товарно-матеріальні цінності».
    Коли у юнака закінчилися гроші, він вирішив швидко і легко «покращати своє матеріальне становище», вночі викрав дизельне пальне і продав його місцевому жителю за заниженою ціною. Наступного ж дня витратив отримані гроші на власні потреби.
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3, ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Хлопцеві загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
     
    Повідомляє Новгородківське відділення поліції Кіровоградської області.