В Олександрійському районі молодики пограбували магазин

  • 9 груд. 2016 18:02
  • 923
    • Новина В Олександрійському районі молодики пограбували магазин Ранкове місто. Кропивницький
     
    Трьох жителів області поліцейські викрили у крадіжках із магазинів.
    Ними виявилися мешканці Олександрійського району, один із яких неповнолітній. За вчинене зловмисникам може загрожувати покарання – до 6 років позбавлення волі.
    8 грудня до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з селищ невідомі особи здійснили крадіжку з місцевого магазину.
    На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що до приміщення крамниці злодії потрапили, пошкодивши віконне скло, і викрали алкогольні напої, цигарки, продукти харчування, кондитерські вироби, дитячі та новорічні іграшки, крани для води і навіть білизну.
    «Працівники районної поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє жителів села, 17, 21 та 29 років. Викрадені товари злодії віднесли до власного домоволодіння. У ході подальших оперативно-розшукових заходів було встановлено, що громадяни причетні до ряду аналогічних крадіжок у цьому ж населеному пункті.
    Крім того, вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності за ст. 304 ККУ двох чоловіків за втягнення неповнолітнього юнака в злочинну діяльність», - повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.
    Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
     
    Поідомляє Олександрійське районне відділення
    поліції Кіровоградської області