У Кропивницькому на сервіс «Пульс» звернулося 27 мешканців Кіровоградщини

  • 9 груд. 2016 17:10
  • 977
    • Новина У Кропивницькому на сервіс «Пульс» звернулося 27 мешканців Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом січня - листопада 2016 року на антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби України «Пульс» надійшло 27 звернень від платників податків та громадян Кіровоградської області. 
    Найбільша кількість звернень - 11 надійшла по Кіровоградській ОДПІ, найменша – 1 по Голованівській ОДПІ.
    Найчастіше порушувались питання щодо звітності та реєстрації накладних – 10 звернень.
    Крім того, дзвінки на сервіс «Пульс» від мешканців Кіровоградщини лунали з приводу питань роботи органів ДФС (8 звернень), системи електронного адміністрування ПДВ (5 звернень), роботи Центрів обслуговування платників (1 звернення). Антикорупційної тематики сервісу стосувалося 3 звернення. 
    Станом на 01.12.2016 по 27 зверненнях питання, порушені заявниками, на рівні ГУ ДФС у Кіровоградській області вирішені по суті. 
    Нагадаємо, «Пульс» - гаряча телефонна лінія, за якою телефоном: (044)284-00-07 громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкової та митниць, про можливі корупційні дії з їхнього боку, а також проблеми, які виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів та транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України. 
    Телефонна лінія працює цілодобово. 
    Повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.