У гімназії Шевченка відкрили новий спортзал

  • 23 лист. 2016 10:04
  • 1737
    • Новина У гімназії Шевченка відкрили новий спортзал Ранкове місто. Кропивницький
     
     На минулому тижні міський голова Андрій Райкович разом із секретарем міської ради Андрієм Табаловим урочисто відкрили сучасний спортивний зал у гімназії імені Тараса Шевченка. 
    Міський голова Андрій Райкович продовжує планомірно втілювати в життя свою передвиборчу программу щодо ремонту спортивних приміщень в закладах освіти  Кропивницького. Як і у попередніх трьох, вже прийнятих в експлуатацію залах, в залі гімназії зроблена спеціальна сучасна підлога для спортивних приміщень, встановлені енергозберігаючі вікна. Усі роботи з реконструкції будівельники виконали за п'ять місяців.
    Вітаючи учнів та їх вчителів з відкриттям, Андрій Райкович також вручив директору навчального закладу сертифікат на оновлення всього спортивного інвентаря та обладнання. 
    - Мені дуже приємно бути присутнім на відкритті цієї надсучасної спортивної зали. Впевнений, що до тих прекрасних знань, які вам дають в гімназії імені Шевченка, ви отримаєте чудову фізичну підготовку в обладнаній по всім сучасним стандартам залі, - наголосив міський голова. - Тут буде виховуватись стійкість духу і прагнення до перемог. Міська влада робитиме все від неї залежне, аби учні шкіл в майбутньому стали прекрасними випускниками і студентами, які потім працюватимуть на розвиток нашого рідного міста.
    Під час урочистостей гостям продемонстрували свої таланти усі юні спортсмени гімназії, які тепер з вдячністю продовжать свої тренування вже в оновленому спортивному комплексі. А Андрій Табалов висловив сподівання, що всі спортсмени, які займатимуться у цій залі, своїми досягненнями прославлятимуть не тільки наше місто, а й країну.