Геловін в студію! Практика horror-моделі

  • 26 жовт. 2016 14:25
  • 2852
    • Новина Геловін в студію! Практика horror-моделі Ранкове місто. Кропивницький

    Якщо вам здається, що я божевільна, то вам не здається. З дитинства я обожнюю містику, моторошні фільми та усіляки страшилки. Про це знають усі мої близькі та знайомі. Може, це й не дивно, як для людини, яка народилася 13, вже майже 6 років працює в офісі № 313, а більшість квитків чи та на потяг, чи в кіно теж мають на собі мітку «13». Мейбі-мейбі.

    Так от, на носі Геловін (популярне в англомовних країнах щорічне свято в переддень Дня всіх святих, яке прийнято святкувати 31 жовтня), а тому геть (!) усілякі упередження  та забобони – страшимося по повній.
    До такого страшного свята виникла ідея візуалізувати Геловін, зробити образ, який би не просто лякав, а посіяв справжній холод під вашу шкіру. Над його створенням працювала ціла команда справжніх професіоналів: школа краси BeauBS, які реалізували образ у зачісці та макіяжі, фотографи Григорій Зуб та Ірина Марфенко, фотостудія «На Бродвеї» та її ідейник та натхненник Ірина Левицька.
    Ідея образу навіяна дуже цікавою стрічкою під назвою «Неоновий демон». Саме цей образ, на мій погляд, допоможе глянути на Геловін трохи під іншим кутом. Відчути його солонуватий присмак, доторкнутися до його смертельного холоду... Наш Геловін виглядає стильно та по-справжньому потойбічно.
    Спочатку була ідея... А далі був відкритий урок в школі краси BeauBS, де її очільник Антоніна Іванова на очах доброї двадцятки учениць створювала три образи – два креативи та один образ на Геловін. Дійство (інакше і не назвеш) розпочалося десь о 13.00 і тривало до 17.00. Дівчата, які були присутні на відкритому уроці, мали змогу не лише побачити, як створюються образи, а й активно брали участь у самому процесі. Я теж була долучена до створення шаленого патріотичного креативу. Фарбування чоловічого торсу – цікавезна практика, я вам скажу) Нічого подібного ніколи не робила.
    Ловіть фото креативу


    Далі настала черга мого horror-образу. Розкуйовджені коси, від яких я була просто у захваті (люблю стильний безлад на голові) зробила майстер школи краси Христина Лаврєнтьєва. Далі настав час макіяжу. Починалося все доволі просто - фешн-мейк, який навіть дещо здивував присутніх, адже по плану мав бути страшний образ на Геловін. Але тут справа дійшла до шиї...І понеслося. Я тільки й чула зойки та звуки огиди: «Як???», «Фе!», «О Боже!», «Тобі не страшно таке робити?» - лунало із зали. Звісно, мені було не страшно, я ж була повернута спиною до дзеркал! Коли Антоніна Іванова закінчила роботу і я отримала змогу досхочу роздивитися себе, в мене відібрало мову. Це так реалістично, що я майже відчула фізичний біль. Жартую)
    Переконайтесь самі, роботи було чимало і в деяких моментах вона нагадувала пластичну хірургію. Здивували, Тоня, здивували)

    Весь процес створення образу був майстерно відзнятий одночасно двума професійними фотографами – Григорієм Зубом та Іриною Марфенко (фотограф школи краси BeauBS). Вони по-різному бачили мене через свої об’єктиви. Можна сказати, це був чоловічий та жіночий погляд на те, що відбувалося у школі краси. Інколи я помічала їхні сяючі очі і розуміла – ось воно щастя. Ну не я, звісно) Щастя – мати можливість показати свій кут бачення, свою картинку через фотографії. Як вже я колись казала, є щось сакральне в професії фотографа. Щось містичне...


    Фотосесія продовжилася в студії «На Бродвеї». Я була вперше у цьому закладі і хочу вам зізнатися, що відчула себе там, як Аліса в Задзеркаллі. Ірина Левицька – керівник закладу, яку ми трошки відволікли від останніх підготовок локації до Геловіну, провела невелику екскурсію по фотостудії. Виявляється, «На Бродвеї» діють одночасно дев’ять локацій, а вже ось-ось має з’явитися окремий великий зал для дитячих зйомок! Та й до новорічних свят фотостудія має на меті підготувати вражаючі декорації.
    За увесь час роботи у стінах фотостудії побувало чимало людей – закохані пари, подружки нареченої, великі сім’ї, милі вагітні пари, веселі дітлахи, галаслива молодь. І це зовсім не дивно, локації у фотостудії на будь-який смак. Інтер’єр вражає, бо кожна деталь створена відомим у нашому місті декоратором Іриною Левицькою. Чимало моїх друзів та знайомих користувалися послугами декоратора, а тому їх весільні фото ще довго-довго не втрачатимуть актуальності та оригінальності. Та й фотографи в один голос говорять про переваги фотостудії, адже окрім чудових декорацій, «На Бродвеї» є все необхідне для гарної картинки – якісне світлове обладнання, послуги адміністратора та декоратора, можливість індивідуальної підготовки локації під клієнта.
    Робота в студії зайняла близько години, ми перші випробували щойно створену фотозону до Геловіну і задоволені результатом розійшлися. Якщо ви цього року теж надумали цікавий образ до Дня усіх святих – моторошнішої локації, ніж у фотостудії «На Бродвеї» годі й шукати! Тим більше, до свята фотостудія в тандемі з фотографами та майстрами краси дарує безкоштовну фотосесію. Не зволікай! Деталі тут.

    Ну і, нарешті, чудова реалізація.



    Добре, що у нашому місті є професіонали, яким під силу втілити будь-яку примху невгамовного експериментатора. Дякую усім, хто долучився до створення образу, це було неперевершено. Провсяк випадок нагадаю контакти усіх, хто допоможе зробити Геловін по-справжньому моторошним!

    Макіяж, зачіска, образ, бекстейдж фото - Школа краси Антоніни Іванової BeauBS, ТЦ "Барва", 2-ий поверх, запис по телефону 095-717-81-20

    Фотограф - Григорій Зуб, тел: 066-333-21-33

    Фотостудія "На Бродвеї", Кропивницький, вул. Гоголя, 87, 2-ий поверх
    095-328-29-05, 097-427-31-05