Спецінспекція Кропивницького змусила автора «антиамброзійного парника» прибрати свій винахід (ФОТО)

  • 24 жовт. 2016 16:15
  • 1483
    • Новина Спецінспекція Кропивницького змусила автора «антиамброзійного парника» прибрати свій винахід (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Новий в.о. начальника спецінспекції Кіровоградської міськради Андрій Максюта взявся на виконання своїх службових обов’язків з азартом Термінатора. На минулому тижні він боровся проти порушення санітарно-гігієнічних норм підприємствами, які займаються вивозом сміття у Кропивницькому. Про це свідчать дописи новопризначеного чиновника-актвіста у Фейсбук. Зараз він змусив комунальників прибрати небезпечний скляний «парник» на смітнику по вулиці Родниковій, де тамтешній двірник засклив територію навколо помийки залишками лобового скла автомобілів.

    «Пам'ятаєте про "ноу-хау" в боротьбі з амброзією від двірника кропивницького "Житлобуда", який застелив автомобільним лобовим склом все навкруги контейнерних майданчиків по Родніковій і відмовлявся прибирати?!

    Доповідаю - прибрали. Дякую за розуміння та співробітництво на благо міста Комунальному підприємству "Кіровоград-Універсал 2005" (особисто Панішку В.А.) та керівництву ПП "Житлобуд", яке визнало свою відповідальність і допомогло прибрати частину території.

    Спецінспекція ПОПЕРЕДЖАЄ юридичних та фізичних осіб про не допустимість захаращення території та порушення правил благоустрою і санітарного стану в місті Кропивницькому!». – йдеться в повідомленні Андрія Максюти на своїй сторінці в соцмережах.

    Нагадаємо, 10 жовтня Андрій Максюта приступив до стажування на посаді начальника спецінспекції Кіровоградської міськради.