Дівчинка з Кіровоградщини бореться із раком головного мозку

  • 24 жовт. 2016 15:26
  • 1085
    • Новина Дівчинка з Кіровоградщини бореться із раком головного мозку Ранкове місто. Кропивницький
    Дванадцятирічна Вікторія Горбатюк із с. Константинівка Олександрійського району більше року бореться із раком головного мозку. Восени 2015 року їй поставили діагноз «медулобластома».
    Дівчинці зробили операцію на головному мозку. Вона перенесла кілька блоків хіміотерапії. Обласний дитячий нейрохірург робить висновок, що у Віки зараз множинні метастази в хребті, але це не підтвердили столичні медики. Після консультації в Києві медики дають надію, що це не рецидив, а ставлять діагноз «остеопороз» (захворювання, що призводить до руйнування кісток скелету). 
    Та попри невизначеність з діагнозом стан маленької пацієнтки гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні плачевний: серйозні зміни у кістках хребта, руйнування кісток, переломи… Весь час Віка знаходиться у спеціальному корсеті у лежачому положенні. Їй дуже боляче і важко. Вона проходить лікування - приймає кальцемін, препарати, які знімають запалення та знеболюючі. Чи буде операція на хребті, зараз вирішується. Адже через пару тижнів дівчинк пройде сцинтиграфію (сканування кісток скелета), за результатами і буде зрозуміло.
    У родині зараз немає коштів на лікування. Адже старша сестричка Віки теж хворіє - у неї пухлина… Ми просимо вашої допомоги і підтримки для Вікторії Горбатюк, адже сама вона у боротьбі за своє життя безсила.
    Реквізити для допомоги пацієнтам гематологічного відділення
    Кіровоградської ДОЛ:
    ПАТ КБ «Приватбанк»,
    Р/рахунок 26006052917335
    МФО 323583
    ЄДРПОУ 40707580
    Можливо пряме поповнення карти Приватбанку:
    № 5169 3305 0948 8034
    (вкажіть, що допомога для Вікторії Горбатюк)