У Долинській поліція охорони спіймала крадія на місці злочину

  • 24 жовт. 2016 14:16
  • 941
    • Новина У Долинській поліція охорони спіймала крадія на місці злочину Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ним виявився 26-річний чоловік, житель однієї з сусідніх областей, який намагався у місті Долинська здійснити крадіжку з магазину.
    Близько 10-ї години на пульт централізованого спостереження надійшло повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації з торговельного закладу.
    За декілька хвилин наряд поліції охорони прибув за адресою виклику та почав обстеження будівлі. У результаті вжитих заходів поліцейські виявили пошкодження тильної стіни. Заблокувавши її, один із працівників при перевірці приміщення застав всередині невідомого чоловіка. У руках злодій тримав сумку з тютюновими виробами у кількості десяти пачок, кількома пакетами соку та ковбасними і м’ясними виробами.
    Крім того, під час проведення поверхневого огляду у громадянина виявили предмет, схожий на ніж.
    На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Долинського відділу поліції та представника госпоргану. За даним фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. Особі інкримінують правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка), повідомляє Управління поліції охорони в Кіровоградській області.