Організація новорічного корпоративу. Поради та рекомендації

  • 24 жовт. 2016 10:56
  • 1698
    • Новина Організація новорічного корпоративу. Поради та рекомендації Ранкове місто. Кропивницький

    Новорічна корпоративна вечірка - прекрасний спосіб згуртувати колектив, налагодити дружні контакти і просто зібратися усім співробітникам разом. Організувати дійсно незабутнє свято - справа не з простих. Для того, щоб усі ваші колеги були задоволені, потрібно чимало: продумати тематику вечора, скласти меню, розробити сценарій проведення заходу. З чого ж почати?

    До того, як ви розпочнете організацію вечірки, слід уточнити інформацію про чисельність учасників, їх вік, співвідношення жінок  та чоловіків, присутність активних колег, які із задоволенням підтримують конкурси. Також, одне з найважливіших питань -  це бюджет свята, виділений керівництвом або обумовлений в колі колег. Хороший корпоратив готується не за один день, тому варто заздалегідь продумати ключові деталі.

    Перше. Місце проведення

    Вирішіть, де вашій компанії буде найзручніше відсвяткувати новорічний корпоратив - в ресторані, кафе, офісному приміщенні або, наприклад, в орендованому заміському будинку. Звичайно ж, вашому керівництву буде більш до душі новорічний корпоратив в стінах офісу (менше фінансових витрат, все під контролем), але, як показує практика, це не найкраща ідея. Не в усіх офісах є можливість безперешкодно організувати гарне застілля або корпоративний «танець маленьких каченят». Та й одна думка про те, що комусь доведеться прибирати приміщення після бурхливого святкування, м'яко кажучи, не тішить.

    Наша порада. Знайдіть затишне кафе або ресторан. Таким чином, вам не доведеться довго обмірковувати меню або прикрашати приміщення. Добре, що в нашому місті є дуже багато цікавих варіантів на будь-який смак та гаманець. Контакти декількох з них ми можемо підказати.

    Наприклад, банкетний дім «Весна» - це можливість корпоративного свята без обмежень. Якщо ваша компанія - це добра сотня відчайдуших працівників, варто подбати, щоб на корпоративі усім було зручно та весело. Саме в банкетному домі «Весна» подбають про ваш колектив на високому рівні, адже заклад одночасно може прийняти та обслужити до 300 (!) гостей. На базі закладу діють цілих три банкетні зали: один готовий прийняти до 200 відвідувачів одночасно, другий – до 80, а третій – 15-20 гостей. Місця точно вистачить усім. Щодо цін, то банкетний дім «Весна» завжди дотримується демократичності в цьому питанні (від 250 грн за людину). Крім вдало продуманого банкетного меню, заклад здивує розважальною програмою з Дідом Морозом та Снігуронькою та ще купою сюрпризів, які точно прийдуться до душі усім гостям.

    Банкетный дом "ВЕСНА", ул. Дворцовая, 13 Тел.:050-965-04-37

    Ваші колеги будуть в захваті і від ресторану «Підкова», який знаходиться на проспекті Винниченко, 11. Заклад готовий прийняти чимало гостей (діє банкетный зал, розрахований на 120 гостей, малий зал та зал для курців, які також можуть розмістити у сумі до 50 запрошених, є окремі будиночки). Ресторан «Підкова» - вибір для тих, хто прагне зробити свято ідеальним!

    Ресторан "Подкова"  пр-т Винниченко, 11 Тел.: 067-293-00-18, 095-351-49-97

    Новорічний корпоратив у кафе «Фаворит», що на Волкова, 11 теж запам’ятається надовго. Заклад здатний прийняти та обслуговувати компанію до 80 колег, а вартість банкету обійдеться від 250 гривень за людину.

    Новогодний корпоратив в кафе "Фаворит"  ул. Волкова, 11, корпус 1 095-518-08-97

    І наостанок, новий заклад – кафе-кальянна «Баклажан». Цікавий інтер’єр, смачна кухня та сила-силенна сюрпризів, які чекають на гостей закладу не лише перед Новим роком, а й до Геловіну (31 жовтня). Завітай – не зважай!

    Кафе-кальянная "Баклажан"!
    Приходи: ул. Черновола, 14/2 Звони: 095-182-24-42

    Меню для святкового столу

    Продумайте меню, виходячи з кількості ваших колег. Можна зупинити свій вибір на повноцінному банкетному меню з ресторану або фуршетном столі з різноманітними закусками.
    Наша порада. При виборі меню враховуйте співвідношення чоловіків і жінок. Чоловіки, у своїй більшості, п'ють міцні напої і віддають перевагу м'ясним стравам, а тому святковий стіл для них повинен бути не скромним. Якщо ж ваші колеги в основному жінки - можна обмежитися легкими салатами і закусками.

    Дата проведення святкування

    Зазвичай, корпоративи відбуваються в останній тиждень перед Новим роком. Цього року святкування слід планувати з 26 - 30 грудня.
    Наша порада. Дізнайтеся заздалегідь про наявність вільних місць у місцевих кафе і ресторанах. Не тягніть час, якщо визначилися з вибором - бронюйте заклад і вносіть передоплату. Яка б не була ситуація в країні або в гаманці, корпоративні свята відзначаються практично завжди!

    Дрес-код заходу

    Заздалегідь озвучте дрес-код, якщо ви плануєте провести тематичну вечірку, так як колегам буде потрібен час для підготовки. Тематичні вечірки дають можливість щороку проводити новорічні свята по-новому.

    Наша порада. Серед популярних варіантів можна вибрати один з нашого списку.

    Вечірка в стилі улюбленого фільму: «Гусарська балада», «Кавказька полонянка», «Мулен Руж», «Великий Гетсбі» або «Зоряні війни». Вибір за вами!

    Свято на тему Стиляг. Ще один яскравий варіант. Хто може бути байдужим до жовтих піджаків і пишних спідничок?

    Дискотека 80-х. Тема, яка відразу занурює в атмосферу свята, завдяки запальній музиці.

    Організовуючи новорічний корпоратив, не забувайте і про себе. Заздалегідь продумайте святкове вбрання. Магазини «Кароліна» пропонує чимало цікавих варіантів, як для чоловіків, так і для жінок. Асортимент та якіть вас вразить!

    Стоковий магазин "Кароліна", вул. Комарова, 19 099-012-49-76

    І наостанок, зовнішній вигляд. Це більше стосується прекрасної половини людства.

    Порада. Щоб уникнути неприємних сюрпризів, запишіться заздалегідь на зачіску та макіяж. Чим ближче до Нового року, тим менше вільних місць у майстрів краси. Не експериментуйте самі, ходіть до професіоналів!

    Салон краси «Париж», який відносно недавно почав працювати у нашому місті, вже зарекомендував себе, як найпопулярніший заклад. Ще б пак, якість процедур, конкурентна ціна на послуги, неперевершений інтер’єр та атмосфера – салон вразить і найвибагливішого клієнта. Тим більше, до новорічних свят діє чудова пропозиція – експрес-макіяж та укладка всього за 250 гривень! Салон краси «Париж» - ви цього варті!

    "Париж", салон краси
    вул. Попова, 9, корпус 2 (вхід із внутрішнього двору) +38-095-514-77-88 parisbeautyclub

    Яким би не був ваш вибір, пам'ятайте, що правильно організований новорічний корпоратив не тільки допоможе здружити колектив і подарувати незабутні емоції, але і додасть співробітникам сил і натхнення для успішної роботи в новому році. У вас все вийде!