Дівочі посиденьки: Косметологія в дії

  • 24 жовт. 2016 14:36
  • 4074
    • Новина Дівочі посиденьки: Косметологія в дії Ранкове місто. Кропивницький

    Косметологія... Довго я відтягувала цю тему, але час невблаганний, а тому тримайте звіт.
    Зізнаюся, до тридцяти років я ні разу не була у косметолога. От тільки не охайте і не ахайте! Мені здавалося, що стан моєї шкіри задовільний, а усі міфи про занесені косметологами інфекції, м’яко кажучи, лякали. Але цей рік для мене став періодом справжніх відкриттів і проігнорувати категорію косметологічних послуг, я теж не змогла.  

    Для близького знайомства з власною шкірою я обрала посередника – салон «Есфір» та його косметологів Катерину Шевченко та Світлану Вікторівну Тараненко. Йшла на першу в житті чистку обличчя з легким трепетом в душі та на підігнутих колінках. Боялася. Думала, будуть сміятися, що я така велика дівчинка, а елементарних речей не знаю. На ділі виявилося, що я все робила вірно, мої методи догляду відносно правильні (як для людини, яка ніколи глибоко не цікавилася косметологією) і, що головне, мені дійсно поталанило зі шкірою. Окрім щоденного догляду, професійну чистку обличчя мені рекомендовано робити раз на півроку, а то й раз на рік.
    А ще, одного візиту до косметолога вистачило для того, щоб розвіяти кілька моторошних міфів. Після процедури професійної чистки не було ні червоного набряклого обличчя (міф перший розвіяний), з яким треба сидіти вдома не менше тижня (міф другий розвіяний), а через два тижні після процедури моя шкіра не перетворилася на страшний сон підлітка (міф третій теж «полетів у тартарари»). Професіоналізм, сучасні інструменти та якісна натуральная косметика – ось три кита, на яких міцно і впевненно стоїть сучасна косметологія. Принцип роботи салону «Есфір» відповідає цим вимогам на усі 100%.
    Та не були б ми дівчатами, якби нас не тягнуло туди, де з нас можуть робити ляльку знову і знову. Чекати півроку на нову процедуру я не захтіла, а тому вирішили спробувати на собі дію одного чудо-приладу, який порекомендували мені зробити косметологи салону «Есфір» - Galvanic з системою ageLOC, що розроблений американською компанією Nu Skin. Якщо людською мовою, то це гальванічний прилад (працює на мікрострумі), який допомагає на клітинному рівні вводити потрібні препарати глибоко в шкіру і таким чином накладати своєрідний «замок на старість».
    Що я дізналася цікавого (не можу ж я просто спокійно лежати на процедурі, вічно треба «а поговорити»). Зовнішній вигляд та стан нашої шкіри напряму залежить від рівня ензиму нашої шкіри під назвою арнокс (arNOX). Дослідники з компанії Nu Skin виявили, що жінки з більш високими рівнем арноксу виглядали в середньому на сім років старше свого фактичного віку, в той час як жінки з низькими активними рівнями ензиму виглядали навпаки, на сім років молодше. І вчені компанії почали працювати над створенням формули, яка була б спроможна блокувати вироблення та накопичення ензиму arNOX. Отака історія створення формули ageLOC, яка нейтралізує фермент старіння в шкірі. Саме ця формула увійшла до складу мезококтейлів для моєї гальванічної процедури.
    Як саме проходить процедура. Ваша шкіра очищується косметологом і вже на підготовану поверхню наноситься спеціальний гель, відновлююча та регенеруюча формула якого, під дією гальванічного пристрою, проникає в клітини вашої шкіри. При цьому дія «гальваніку» майже непомітна на фізичному рівні. Нічого, окрім приємної прохолоди, я не відчула. Спочатку косметолог Світлана Вікторівна обробила мені одну частину обличчя, а вже потім іншу. Йдучи на процедуру, я не думала, що моя, ще по суті не зів’яла шкіра, може якось мене здивувати. Але різниця між обробленою «гальваніком» стороною обличчя і необробленою, була помітна. Я спробую показати її за допомогою фото.

    Спочатку наноситься гель, завдяки якому пристрій Galvanic сковзає по обличчю

    Косметолог показує в яких зонах помітні зміни - це лоб та надгубна складка.

     

    Оброблена права сторона обличчя. НА ФОТО В ДЗЕРКАЛЬНОМУ ВІДОБРАЖЕННІ ЛІВА!!! Ось тут я спробувала відмітити деякі відмінності між обробленою і необробленою частиною. Зморщечки (ах-ах!) справа над та під оком більш виразні, ніж на лівій частині фото. І вам не здається! В мене дійсно підняте віко зліва, тоді як з правої сторони змін немає.

     

    Оброблені обидві частини обличчя. Моє лице, нарешті, симетричне) Ну, крім губ - це в мене з народження))

    Виявляється, позитивний ефект від «гальваніку» давно оцінили чимало відомих людей світу. А чому ні, процедуру можна робити часто, візуально шкіра стає пружною та підтягнутою, на неї краще лягає макіяж і, що головне, «гальванік» спроможний відтягнути процеси старіння.
    Вартість процедури в салоні - 380 гривень, але її можна робити самостійно, не виходячи з дому, адже пристрій в роботі простий і користуватися ним може кожен. Придбати Galvanic можна в самому салоні «Есфір».
    Зі слів косметолога, процес старіння шкіри стартує з 25(!) років. Звісно, треба зважати на генетику та зовнішні фактори (любов до сонечка, спосіб життя, шкідливі звички), але природний процес невідворотний. Якщо ви переступили поріг свого 25-річчя – саме час розпочати застосовувати профілактичні заходи для уповільнення цього процесу. Є кілька стандартних етапів догляду за шкірою, які мають виконуватися кожною жінкою щодня.

    Етап перший - очищення. Обирайте засіб, який видаляє макіяж і забруднення, не викликаючи стрес для шкіри. Я, наприклад, змиваю косметику водою і косметичною пінкою. Мені так зручно. Але, якщо вам до душі молочко чи олійка – вперед. Головне, щоб засіб був м'яким і не зневоднював шкіру.
    Етап другий – тонізування. Він обов’язковий, дівчата, бо не лише очищує, а й відновлює кислотно-лужний баланс шкіри і готує її до наступного етапу. Що важливо! Обирайте засіб для очищення шкіри та тонік одного виробника! Засоби мають працювати в тандемі.
    Етап третій - зволоження та живлення. Тут все виключно індивідуально, в залежності від типу шкіри, її стану та віку людини.
    Це золотий стандарт догляду за шкірою будь-якого віку. Все інше вам розповість косметолог. Тим більше в салоні «Есфір» працюють спеціалісти, які здатні кваліфіковано відповісти на сто тисяч запитань стосовно вашої шкіри та догляду за нею. Принаймні, на мої сто тисяч відповідь я отримала)
    Що ж, косметологія, виявляється, зовсім не страшна і надзвичайно потрібна. Якщо ви дбаєте не лише про свій зовнішній вигляд (який легко можна створити декоративною косметикою та гарним одягою), а й за внутрішньою складовою (стан шкіри, волосся, організму вцілому) – вперед за знаннями та вічною красою!
    Салон «Есфір» знаходиться за адресою: вул. Чміленко, 62
    Телефони для запису: 050–621-87-70, 096–474-20-21

     

    Попередні частини проекту