Підприємці зустрілись з начальником Кіровоградської ОДПІ на засіданні “круглого столу”

  • 21 жовт. 2016 11:31
  • 1135
    • Новина Підприємці зустрілись з начальником Кіровоградської ОДПІ на засіданні “круглого столу” Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Днями Кіровоградською ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області проведено засідання “круглого столу”. На зустрічі були присутні начальник Кіровоградської ОДПІ Сергій Тертичний, юридичні особи та фізичні особи - підприємці міста і Кіровоградського району.
    Під час засідання обговорили запроваджені зміни в законодавчих актах, зокрема що стосується внесених змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємства, форми Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткових організацій, та змін які відбулися у Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати платежів, та повернення  помилково або надміру зарахованих коштів. 
    На завершення зустрічі Сергій Васильович закликав роботодавців не допускати фактів виплати заробітної плати «в конвертах», нагадав клієнтам електронного цифрового підпису про своєчасне оформлення електронних ключів для формування, подання та збереження податкової звітності в електронному вигляді, які можна отримати в Центрі обслуговування платників за адресою: м. Кіровоград, вул. Глинки, буд. 2, кабінет 15.
    Закликав присутніх юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців міста і Кіровоградського району самостійно сплачувати податкові зобов’язання визначені Податковим кодексом для забезпечення реальної потреби в коштах щодо виконання соціальних видатків.
    Також, звернув увагу, про зміну адреси Кіровоградського відділення Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області з 15 серпня поточного року, що знаходиться за адресою: м. Кіропивницький, вул. Глинки, буд. 2, шостий поверх (попередня адреса – вул. Покровська, буд.4), передає Кіровоградська ОДПІ.