У Новоукраїнському районі поліцейські заарештували зловмисника, який вкрав електроінструменти

  • 10 жовт. 2016 15:29
  • 886
    • Новина У Новоукраїнському районі поліцейські заарештували зловмисника, який вкрав електроінструменти Ранкове місто. Кропивницький

        

    44-річний раніше судимий чоловік викрав майно в односельця та відразу продав його іншому мешканцю цього ж населеного пункту.

    До Новоукраїнського відділу поліції звернувся 54-річний житель району з повідомленням про викрадення з домоволодіння електрозварювального апарату та електричної дрелі.

    За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

    «Працівники поліції встановили причетність до злочину односельця потерпілого, неодноразово засудженого за крадіжки. Переконавшись, що господарів немає вдома, злодій пошкодив замок на вхідних дверях та проник до житлового будинку, звідки викрав інструменти, завдавши матеріальної шкоди на суму більше тисячі гривень», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

    У даний час викрадене вилучено та повернуто власнику. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, повідомляє Новоукраїнський відділ поліції Кіровоградської області.