У Кропивницькому на заняття БізнесШколи юні банкіри зібрались у кінно-спортивному комплексі “Княжий двір”.

  • 29 вер. 2016 12:37
  • 963
    • Новина У Кропивницькому на заняття БізнесШколи юні банкіри зібрались у кінно-спортивному комплексі “Княжий двір”. Ранкове місто. Кропивницький

     

    Яскраве, майже літнє сонце, чисте повітря та граційні, аристократичні тварини зробили це заняття найцікавішим та найнеймовірнішим. “Відвідування нашого комплексу, спілкування з кіньми - це виховання характеру, духовний розвиток, а також нескінченне море доброти і щирості, - розповідає Вікторія Вічірко, директор кінно-спортивного комплексу “Княжий двір”. - Ви не лише зможете освоїти верхову їзду, ви навчитесь спілкуванню. Це незвичайний вид спорту, займаючись яким наші дітки не тільки розвиваються фізично, а й спілкуються, мабуть, з найрозумнішими, добрими і мирними тваринами.  Верхова їзда не має жодних обмежень, вона підходить усім, від мала до велика, та ще й відмінний спосіб поліпшення здоров'я”.

    “Завданням нашої БізнесШколи є не лише ознайомити юніорів з прописними істинами світу фінансів та банківської справи, що не теж досить важливо. Ми намагаємось навчити їх любити  життя у всіх його проявах, -  розповідає Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми навчаємо їх простим істинам: скільки даєш світу - стільки ж отримуєш. Причому це зовсім не матеріальний внесок. Я впевнена, що такі заняття допоможуть  нашим діткам відчувати природу, розуміти її, а головне - керувати нею і отримувати колосальну віддачу. Кінний спорт для дітей заснований на знанні, довірі, турботі, впевненості в собі і любові. Саме тому такі заняття завжди вважалися невід'ємною складовою аристократичного виховання, яке ми намагаємось дати і  нашим юніорам”.

    “Круто, мені сподобалось! - ділиться враженнями Марія Умрихіна. - Ми заздалегідь взяли з собою яблука та моркву і кормили наших друзів, адже ж ми з ними і потоваришували. Крім того я дізналась багато нового і цікавого про породи коней, про їх спосіб життя. І навіть записалась у школу верхової їзди. А ще ми зробили безліч фото, якими з задоволенням поділились у соцмережах. А що - нехай позаздрять нам усі)):”

    “Кожна мама мріє, аби її дитина знайшла себе і своє місце в житті, - ділиться враженнями Вікторія Косенко, мама юніора. - Всього за декілька занять наші діти спробували себе і фінансах, і у спорті, і у мистецтві. Це неймовірно, і я впевнена, що саме такий підхід до виховання дітей дасть реальний позитивний результат”.

    Спорт - це дисципліна, постійна робота над собою, співпраця в команді, прагнення до духовної гармонії через фізичне самовдосконалення. ЮніорБанк навчає вміти вільно володіти своїм тілом і бути вільним у думках, а ще -  жити в повній гармонії  з оточуючим світом. *ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це цікавий матеріал. У нас немає нудних уроків і конспектів, все навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі  - екскурсії в відділеннях ПриватБанку, Бізнес-Квести, Бізнес Школа. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансової грамотності, а й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. Пропуском в ЮріорБанк є Карта Юніора, яка випускається за згодою і під контролем батьків. Це справжня платіжна карта, з якою школяр може користуватися “дорослими” банківськими послугами.*

    Прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому