Поліцейські привітали стрілецький батальйон з 50-річчям

  • 29 вер. 2016 10:44
  • 1076
    • Новина Поліцейські привітали стрілецький батальйон з 50-річчям Ранкове місто. Кропивницький

     

    У Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулися урочисті заходи, присвячені ювілею підрозділу, що дислокується у Кропивницькому.

    Привітати військовослужбовців зі святом прибули представники керівництва області та міста, правоохоронних і силових структур.

    Від імені всього колективу Нацполіції Кіровоградщини до бійців стрілецького батальйону зі словами подяки та вітань звернувся заступник начальника поліції області Дмитро Ткачонок.

    «Ця дата справжній ювілей, за яким історія, виписана мужністю і хоробрими вчинками відважних людей – військових, для яких служіння своєму народу не просто професія, а справа життя! Особисто мені говорити про важливість вашої роботи дуже приємно, адже разом з поліцейськими ви охороняєте публічний порядок у місті та допомагаєте розкривати злочини, захищаєте нашу країну на Сході. Тож від імені колег дякую вам за спільну роботу, бажаю спокійної служби, благополуччя у родинах, миру та добра!», - зазначив Дмитро Георгійович, звертаючись до присутніх.

    Із нагоди 50-ої річниці створення підрозділу керівництво та військовослужбовці стрілецького батальйону військової частини 3011 Національної гвардії України отримали від почесних гостей нагороди, Грамоти та цінні подарунки, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.