У Кропивницькому поліцейські затримали двох підозрюваних у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жителю

  • 27 вер. 2016 10:56
  • 907
    • Новина У Кропивницькому поліцейські затримали двох підозрюваних у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жителю Ранкове місто. Кропивницький

     

    Внаслідок словесної перепалки та бійки, що сталася біля одного з торгівельних закладів, 24-річний потерпілий з тяжкими травмами потрапив до лікарні. За скоєне його кривдникам може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

    До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про те, що до них було доправлено місцевого мешканця.

    Попередньо встановлено, що пізно ввечері між компаніями, які перебували поблизу торговельного закладу, раптово виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. У ході сутички чоловіки повалили потерпілого на землю й завдали йому численних ударів в область тулуба. Після скоєного молоді люди пішли з місця пригоди. Очевидці події викликали «швидку допомогу».

    «Протягом доби працівники поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися жителі обласного центру, віком 20 та 21 року. Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою» - повідомив т.в.о. начальника відділу Дмитро Авдієнко.

    Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 10 років, повідомляє  Кіровоградський відділ поліції Кіровоградської області.