Дівчачі посиденьки: Вії вашої мрії

  • 22 вер. 2016 11:39
  • 2975
    • Новина Дівчачі посиденьки: Вії вашої мрії Ранкове місто. Кропивницький

    Жіночі очі - це найбільш компліментарна частина тіла для більшості жінок. Не знаю, чи то такий хід у хлопців (хто тих чоловіків збагне), чи то дійсно так, але найбільше "од" у своєму житті чула на честь моїх карих очей.

    Тому зовсім не дивно, чому жінки так запекло борються за красу своїх "дзеркал душі".

    Навіть зараз, коли в макіяжі бум на брови та трендові кольори губ, очі теж не залишаються в тіні. Я, наприклад, майже кожного року в цю осінню пору нарощувала війки.Традиція якась така. Ходити цілий рік з такою красою в мене змоги не було, але до Нового року я намагалась вчасно відвідувати корекції і зберегти той "вау-ефект" ще й під ялинку та олів'є. Той, хто хоч раз нарощував війки погодиться - які б туші не купував, але погляд з якісно нарощеними війками вартий того, аби три години лежати під лампою раз на місяць.

    Цього року я не стала зраджувати традиції і вирішила скористатися послугами майстра салону "Azbuka Krasoty" у Кропивницькому - Алли Красножонової. Чесно кажучи, йшла робити вже звичне нарощування. Хотілося максимальної натуральності, простоти... Але вже на порозі салону Алла порекомендувала мені процедуру ламінування вій. Експеримент? Так я завжди тільки ЗА!

    Не знаєте, що таке ламінування вій? А я вже знаю і зара все-все розповім.

    Ламінування вій – це спеціальні процедури, при яких застосовуються суміші на основі кератину, що проникають вглиб волосків, збільшуючи таким чином довжину, товщину та вигин вій. Після процедури такі вії виглядають дуже природньо. При цьому кератин працює одночасно у двох напрямках: вії стають більш привабливими і при цьому відбувається їхнє оздоровлення.

    Що дає ламінування? Ось, наприклад, ваші вії довгі, не густі та прямі. Ламінування дасть їм природній, але більш помітний вигин, якого раніше не було та блиск здорових вій. Те, що лікар прописав, так?

    Або інакше (як у мене) - війки короткі, не густі та прямі. Мало того, вони ще й якогось попелястого кольору. Поталанило, так би мовити. Так як я вже знаю, що таке нарощування та ламінування вій, розкажу про переваги та недоліки тої чи іншої процедури.

    Перше. Якщо вам потрібен ефект "Барбі", "Мерлін Монро" чи "Монстер Хай", ламінування не для вас! Ще в салоні, після процедури я побачила, що змінився колір вій (вони стали більш темними) та трішки їхній вигин. От зараз скажу, як відчула - думаю, все пропало! Не буде в мене шикарнючих вій, треба було робити нарощування. Супила ніс я добу (рівно стільки не можна мочити та фарбувати вії). А от сьогодні я вперше взяла до рук туш і трьома рухами зробила війки своєї мрійки. Вигин, який був не дуже помітний на ненафарбованих віях, візуально додав густоти та об'єму, про який я раніше тільки мріяла.

    Друге. Той хто лінується фарбувати вії - ваш варіант нарощування! Можливо на довгих та в міру густих віях ефект ламінації буде самодостатнім, але з моїм "скарбом" потрібна туш. Добре, що мені фарбувати вії завжди подобалося.

    Ну, і тепер про приємні речі. Пам'ятаєте обмеження, які були при нарощуванні? Не спи обличчям в подушку! Не користуйся косметикою навколо очей на маслянистій основі! Не пропускай корекції, бо будеш виглядати, як одноокий тубілець! Не три очі кулачками! Останнє взагалі випробування. З ламінованими війками забудьте про усі обмеження! З ними можна все - купатися, засмагати, плакати від радості, вмиватися хоч оливковою олією - вашим новим віям ніщо не страшне.

    І останній пункт, який мені, як вічно зайнятій особі, найбільше прийшовся до душі. Процес ламінування вій займає вдвічі менше часу, ніж нарощування. В середньому, годину-півтори. Ефект ви будете спостерігати протягом 40-45 діб (півтора місяці), що, погодьтесь, чимало. Якщо ви забажаєте (а ви однозначно забажаєте!) поновити процедуру, ламінування проводиться повторно, без корекцій.

    Що ж! Усі подробиці, переваги тих чи інших процедур краси, а також гарний настрій подарують у салоні "Azbuka Krasoty". Звертайтеся до Алли Красножонової, там на вас вже зачекалися!

    Адреса: вул. Пашутінська, 34А

    Телефон: (050)5976769

    Фото в процесі цієї процедури робити було дуже незручно, але є кілька. Чур, не сміятися) Синій кисіль на очах - це спеціальні бігуді, які підкручують війки

    Результат... Одним словом, я намагалася його показати, але це важко. Вірте на слово) Він є

    Попередні частини проекту