У Кіровоградському районі поліцейські затримали зловмисника, який поранив ножем знайомого

  • 14 вер. 2016 14:05
  • 924
    • Новина У Кіровоградському районі поліцейські затримали зловмисника, який поранив ножем знайомого Ранкове місто. Кропивницький

     

    У результаті сварки, що відбулася між двома чоловіками в одному з сіл Кіровоградського району, один потрапив до лікарні, іншому – за скоєне загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

    З повідомленням про подію до районного відділення поліції звернувся потерпілий. Правоохоронці викликали на місце пригоди швидку. У 31-річного чоловіка лікарі діагностували ножове поранення.

    «Попередньо встановлено, що двоє працівників – житель обласного центру та одного з районів – яких винайняли охороняти водойму, влаштували на березі застілля. Згодом почали сваритися, потім 29-річний чоловік схопив ножа та ударив ним старшого опонента.

    Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Раніше він уже кілька разів притягувався до відповідальності за крадіжки», - розповів та.о. начальника Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.

    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження), триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.