Працівники Новомиргородського РВ КВІ УДПтС України провели перевірку засуджених за місцем проживання

  • 12 вер. 2016 15:25
  • 1491
    • Новина Працівники Новомиргородського РВ КВІ УДПтС України провели перевірку засуджених за місцем проживання Ранкове місто. Кропивницький

     

    Відвідування осіб, що перебувають на обліку кримінально–виконавчої інспекції, за місцем проживання - є одна з найбільш ефективних форм проведення профілактичної роботи в частині соціально–виховної реабілітації засуджених.

    Тож, з метою вивчення стану житлово-побутових умов проживання засуджених та здійснення контролю за умовами проживання їхніх малолітніх та неповнолітніх дітей, 09.09.2016 року працівники районного відділу кримінально-виконавчої інспекції Новомиргородського району, разом з фахівцем районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, здійснили рейд - перевірку за місцем проживання осіб, що перебувають на обліку в інспекції, повідомляє Новомиргородський РВ КВІ

    УДПтС України в Кіровоградській області.

    Під час відвідування було оглянуто місце проживання засуджених, визначено рівень забезпеченості найнеобхіднішими засобами життєдіяльності, обговорено найближчі плани та перспективи облаштування побуту. Крім того, одним із завдань даного візиту було встановлення кола оточення та виявлення осіб, що можуть негативно впливати на поведінку засуджених.

    Додатково, під час зустрічі, були проведені профілактичні бесіди, спрямовані на попередження вчинення засудженими протиправних дій, повторно роз’яснені наслідки невиконання обов’язків, які покладені вироком суду та умови відбування покарання у разі вчинення повторного кримінального правопорушення.

    Працівники КВІ нагадали засудженій У., яка є мамою малолітньої дівчинки, про її обов’язки як мами щодо належного виховання та спілкування, додержання елементарних правил гігієни.