У Новоархангельську засуджені відвідали пожежно-рятувальну частину

  • 8 вер. 2016 16:51
  • 1161
    • Новина У Новоархангельську засуджені відвідали пожежно-рятувальну частину Ранкове місто. Кропивницький

    Днями працівниками Новоархангельського районного відділу  кримінально-виконавчої інспекції була організована екскурсія для засуджених,  які знаходяться на обліку інспекції, до пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ з метою ознайомлення з правилами безпеки у повсякденному житті, поведінкою людини при виникненні надзвичайних ситуацій, повідомляє Новоархангельський РВ КВІ  УДПтС України в Кіровоградській області.

    Бесіду із учасниками заходу провів головний інспектор відділу Євген Яценко. Він довів присутнім статистику пожеж в Новоархангельському  районі, ознайомив з правилами  протипожежної безпеки, поведінкою в екстремальних умовах. В ході відвідин засуджені ознайомились з історією пожежної частини, а також традиціями, які складались тут десятиліттями, з розпорядком дня чергової варти. Рятувальники пожежної частини продемонстрували пожежну техніку в дії, екіпіровку, пневматичне обладнання, яке призначене для рятування потерпілих з деформованих автомобілів у результаті дорожньо-транспортних пригод.

    Сподіваємося, що така зустріч допоможе виховати у засуджених культуру пожежобезпечної поведінки та повагу до професії пожежного.