Бібліотека ім. Д. Чижевського анонсує виставки та акції

  • 30 серп. 2016 17:46
  • 1212
    • Новина Бібліотека ім. Д. Чижевського анонсує виставки та акції Ранкове місто. Кропивницький
     
    Анонс заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського
    5 вересня - 11 вересня 2016 року
     
    - Книжкові виставки: 5 вересня у відділі абонемента продовжує роботу книжкова виставка, присвячена Дню знань “Добрий день, Країно знань”.
    -  Запрошуємо до відділу рідкісних і цінних видань переглянути книжкову виставку «Великими містами світу». На виставкі представлені рідкісні видання другої половини ХІХ ст. – початку ХХ ст., в яких висвітлюється життя, культура, архітектура міст тогочасного періоду. Серед цікавих видань: «Живописна Японія» Еме Гюмбера (1870 р.), ілюстрована старовинними гравюрами, альбо м «Нью-Йорк» в фотографіях (1914 р.), «Опис Києва» (1868 р) з історичними, археологічними, ландшафтними та топонічними відомостями.
      - У відділі обслуговування користувачів до Міжнародного дня письменності розпочинає роботу книжкова виставка „Наша пам’ять велика долина, де невидимі храми стоять".
     
    Художні та інші виставки.
    - У відділі мистецтв відкрито виставку живописних творів молодого митця, нашого земляка Дмитра Тарасенка. У відділі документів з економічних, технічних та природничих наук продовжує роботу персональна виставка Марка Черечечі.
     
    - 6 вересня в ІРЦ «Вікно в Америку» відділу документів іноземними мовами ОУНБ ім. Д.І. Чижевського буде презентовано КРЕАТИВНИЙ ПРОСТІР «MakerSpace». Ми хочемо відкрити для наших користувачів маленьку країну чудес ІТ-технологій – 3D-сканування і 3D-друк. В ході презентації ми запропонуємо дізнатися про історію створення, принципи роботи та можливі галузі застосування 3D-пристроїв, програмне забезпечення, 3D-моделювання та протипування. Час заходу уточнюється. Додатку інформацію шукайте на нашому сайті.
    -10 вересня в актовій залі ОУНБ ім. Д. І. Чижевського з 12.00 до 14.00 будуть формуватися групи курсів польської мови. Усіх бажаючих запрошуємо приєднатися.
     
    Літній читальний зал
    - В суботу, 10 вересня, з 16.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» продовжує працювати літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». В цей день буде презентовано книгу  «Пригоди барона Мюнхгаузена» Рудольфа Еріха Распе. В основу фантастичних розповідей покладено оповідання справжнього барона Мюнхгаузена, який жив у XVIII столітті в Німеччині. Мюнхгаузен уславився як дивовижний оповідач, вигадник найнеймовірніших історій. Його іменем нині називають людей, які люблять пофантазувати і приписують собі всілякі неймовірні подвиги. Запрошуємо вас відвідати наш літній читальний зал! Гарний настрій та безліч емоцій – гарантуємо!
     
    - Увага Акція! Інтернет-Центр підготував акцію до Дня знань «Інтернет для Вас щодня».
    Запишись до бібліотеки з 1 по 30 вересня, завітай до Інтернет-Центру та отримай 7 годин безкоштовного Інтернету.
     
    ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ - ВІЛЬНИЙ