На кіровоградщині викрадені дорожні знаки.

  • 30 серп. 2016 16:30
  • 1297
    • Новина На кіровоградщині викрадені дорожні знаки. Ранкове місто. Кропивницький
    Увага: викрадені вказівні дорожні знаки про тимчасове закриття руху на автомобільній дорозі державного значення М-04 Знам’янка - Луганськ – Ізварино

    19-20 серпня 2016 року поблизу транспортної розв’язки км 723+820 автомобільної дороги М-12 Стрий - Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка, були встановлені три інформаційно - вказівні дорожні знаки про тимчасове закриття руху на автомобільній дорозі державного значення М-04 Знам’янка - Луганськ – Ізварино від м. Знам’янка до м. Олександрія, на даній ділянці ведуться роботи з поточного середнього ремонту. Рух транспорту у відповідності до цих знаків спрямовувався через смт Нова Прага до м. Олександрії, Дніпропетровська, Полтави та інших. Протягомі вихідних днів 27-28 серпня ці знаки були викрадені невідомими особами, повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області. В результаті чого на даний час водії транспортних засобів не отримують інформацію і вимушені виконувати непередбачені проїзди до перекритої ділянки автомобільної дороги і назад.Вартість інформаційно вказівних знаків із стояками складає близько 25 тис. грн.

    Про цей випадок ДП Кіровоградський облавтодор подано заяву до правоохоронних органів з надією, що крадії будуть знайдені та покарані у відповідності до чинного законодавства.Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області приносить вибаченням учасникам дорожнього руху за тимчасові незручності, які виникають у зв’язку з обмеженням руху транспорту на автомобільній дорозі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине.

    Об’їхати ділянку, на якій ведуться роботи можна по дорозі Т-12-05 Кіровоград-Нова Прага-Олександрія, згідно схем проїзду, що встановлені з усіх кінців, що ведуть до цієї ділянки М-04. Орієнтовно роботи триватимуть до кінця жовтня. Про відновлення руху по автодорозі М-04 буде повідомлено на офіційному сайті Служби та у ЗМІ.