Наряд поліції затримав на місці злочину викрадача кабелю

  • 30 серп. 2016 15:08
  • 1100
    • Новина Наряд поліції затримав на місці злочину викрадача кабелю Ранкове місто. Кропивницький

    У підвальному приміщенні багатоповерхівки, розташованої в одному з спальних районів міста, поліцейські застали злодія, який відрізав майже 200 метрів дроту, повідомляє Управління поліції охорони в Кіровоградській області.

    Близько 3-ї години ночі наряд батальйону поліції охорони здійснив виїзд на повідомлення оператора підприємства зв’язку про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю.

    Прибувши за адресою, працівники поліції заблокували вхід у підвал та почали його обстеження. У результаті виявили пошкодження кабелю та невідомого, який намагався сховатися. Біля чоловіка знаходилося близько 200 метрів відрізаного телефонного кабелю та предмет, схожий на ніж.

    На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Правопорушником виявився 22-річний мешканець міста, який вже притягувався до кримінальної відповідальності.

    За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, зловмиснику інкримінують правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

     

     

    Управління поліції охорони в Кіровоградській області