Жителі Кіровоградщини інвестували більше 10 млн грн. у регіональний бізнес

  • 27 серп. 2016 09:20
  • 1103
    • Новина Жителі Кіровоградщини інвестували більше 10 млн грн. у регіональний бізнес Ранкове місто. Кропивницький

    Повне товариство “Візит-Сервіс”, що в обласному центрі, отримали довіру та фінансову підтримку земляків на розширення бізнесу та створення ще чотирьох робочих місць. 
     На початку квітня нинішнього року ПриватБанк запропонував приватному бізнесу унікальний сервіс розвитку підприємництва та створення нових робочих місць “КУБ”, повідомляє Прес-служба ПриватБанку у Кіровограді.

    За чотири місяці 90 889 інвесторів вклали 3 259,47 млн грн. у розвиток вітчизняного бізнесу.
    Підприємці, які бажають отримати інвестиції, розміщують заявки, приватні інвестори фінансують проекти, які сподобались. Заявка на сайті “КУБ” активна протягом двох місяців. За цей час проект збирає необхідну суму. Усі інвестиції страхує компанія “Інгосстрах”.
     Пані Ганна Доленко, власниця ПТ “Візит-Сервіс” планує, на отримані 300 тис.грн. відкрити ще одну аптеку та створити мінімум чотири нових робочих місця.
      “Ми працюємо на ринку з 1999 року. Маємо власні чотири аптеки, де пропонуємо нашим клієнтам вигідні ціни та хороший асортимент
     товарів, - розповідає пані Ганна. - Звернулись до “КУБу” за допомогою у розширенні бізнесу. Плануємо відкрити ще одну аптеку, а це - і нові робочі місця і збільшення податків до казни. Ми вдячні землякам за підтримку. До того ж

     усі наші інвестори гарантовано отримають 10% знижок на нашу продукцію”. Сервіс “КУБ” ПриватБанку пропонує українцям інвестувати кошти у вітчизняний бізнес та надавати можливість регіональним малим підприємствам і дрібним підприємцям отримати надійне та стабільне джерело фінансування. “ПриватБанк узяв на себе амбітну місію - відновлення економіки країни шляхом розвитку малого бізнесу та підприємництва, створення за 2 роки 1 000 000 нових робочих місць, - розповідає Вікторія Діденко, керівник Напрямку по активно пасивним операціям клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Тільки такий шлях дасть можливість
     пожвавити економіки не лише регіону, але й держави в цілому”. З початку роботи “КУБу” жителі Кіровоградщини інвестували більше 10 млн грн. у регіональний бізнес та підтримали 92 бізнес-проекта.
     Зовсім скоро всі підприємці, самозайняті бізнесмени, усі бажаючі створити власну справу, отримають вражаючі можливості розвинути власний бізнес, проявити ініціативу, отримати інструменти для розширення, що стане потужним поштовхом для виходу з кризи всієї країни.