Автоматичне, завжди вчасне та без комісії

  • 29 лип. 2016 10:25
  • 702
    • Новина Автоматичне, завжди вчасне та без комісії Ранкове місто. Кропивницький

    ПриватБанк пропонує жителям Кіровоградщини нову послугу - “Автоплатіж”.

    Ні для кого не новина, що у  ПриватБанку можна поповнити рахунок на мобільному телефоні,  при  чому  кожен клієнт самостійно обирає впобаний ним шлях  -  Приват24, банкомати, термінали самообслуговування чи навіть на сайті pb.ua (у розділі “Швидко оплатити”). Та чи не кожен з нас, і мабуть не раз, попадав у халепу, коли у самий відповідальний момент на рахунку мобільного не вистачало коштів.

    “Автоплатіж” убезпечить нас від цих неприємних моментів. З його допомогою рахунок мобільного телефону поповнюється в автоматичному режимі на задану  суму, як тільки баланс впаде до попередньо встановленого мінімуму. Тобто, якщо на вашому мобільному рахунку залишиться 5 грн (мінімальна допустима сума, яка заздалегідь встановлена), то ПриватБанк автоматично поповнить рахунок на суму, теж попередньо вказану Вами. Налаштувавши “Автоплатіж”, Вам більше не потрібно буде хвилюватися про наявність коштів на рахунку.

    Підключити послугу можна в Приват24 (Всі послуги - Регулярні платежі (Календар)). Налаштувати “Автоплатіж” можна, наприклад за такою схемою: як тільки баланс на телефоні стане менше 5 грн, рахунок автоматично поповниться з банківської карти на 50 грн.

    На даний момент послуга доступна для абонентів операторів Київстар і Lifecell, які обслуговуються на умовах передоплати, а також для всіх абонентів операторів Інтертелеком і PeopleNet.

    Комісія за підключення та користування послугою “Автоплатіж” відсутня.

     

    Анжела Дзінзюра