Очільник Кіровоградщини згадав про контроль ремонту доріг і змовчав про фінансування

  • 28 лип. 2016 12:50
  • 841
    • Новина Очільник Кіровоградщини згадав про контроль ремонту доріг і змовчав про фінансування Ранкове місто. Кропивницький

    На цьому акцентував увагу голова обласної державної адміністрації під час апаратної наради, нагадавши, що Кабінетом Міністрів прийнято рішення про проведення восени перевірок якості виконання дорожніх робіт, а Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду заявив, що такі перевірки будуть повсюдними і глибокими, реакція ж на факти порушень – максимально жорсткою.

    Тому Сергій Кузьменко доручив заступнику голови облдержадміністрації Андрію Коломійцеву тримати питання ремонту доріг на особливому контролі, а керівникам територій, де вони проводяться, порадив внести у свій робочий графік пункт про щоденний виїзд на місце проведення робіт.

    – Ви повинні бачити і знати, що і як там робиться, – зазначив голова ОДА. – І, якщо, на ваш погляд (а всі ви люди досвідчені, з розумінням того, як мають ремонтуватись дороги), щось відбувається не так, щось вас дивує, просив би негайно про це інформувати, в тому числі мене особисто.

    На сьогодні кошти, виділені Кіровоградщині для відновлення автошляхів, практично вичерпані, область чекає наступного траншу. Разом з тим, Сергій Кузьменко нагадав представникам облавтодору, що нашим завданням є утримання в належному стані не лише державних, а й міжрайонних доріг. Тож як утримуються саме такі дороги, він матиме змогу перевірити цього тижня під час робочих поїздок до районів.

    – Поїду не звичними шляхами, – попередив голова облдержадміністрації, – а міжрайонними дорогами. І ми з вами, шановні колеги з облавтодору, будемо звіряти годинники – що ж дійсно зроблено в області щодо ремонту саме таких доріг.