Спецпроект «30+ або Хочу вміти все». Тотальне оновлення з Банкетним домом «Весна»

  • 12 лип. 2016 09:00
  • 1697
    • Новина Спецпроект «30+ або Хочу вміти все». Тотальне оновлення з Банкетним домом «Весна» Ранкове місто. Кропивницький

     

    Коли з’являються діти, думки про те, що ми не бездоганні приходять все частіше і частіше. Ніхто не вчив бути матір’ю чи батьком. Ця наука приходить з часом, через численні гулі, безсонні ночі, збиті коліна... Але якщо мамою може бути кожен, то стати супер-мамою під силу далеко не усім. Що ж потрібно робити, щоб стати супер-мамою? Я спробую дізнатися. Звісно не без допомоги...

    7 липня по усій країні прогриміли урочистості з нагоди Івана Купала. На честь цього свята і в нашому місті пройшло чимало цікавих заходів. Але я розповім про дитяче свято, влаштоване моїми новими друзями – Банкетним домом «Весна». Пам’ятаєте гучний заклад на колишній вулиці Леніна? Похмурий та віджитий? Забудьте за нього! Зараз на тому ж місці з’явилася тотально оновлена «Весна», в стінах якої можна і відпочити родиною, і зустрітися з друзями і відсвяткувати гучну подію – весілля, випускний вечір чи день народження.

    Майже щотижня Банкетний дім «Весна» влаштовує дитячі свята з аніматорами та цілим рядом подарунків та сюрпризів для діток. Це не могло мене не зацікавити, адже моя мета зробитися супер-мамою.

    А для того, щоб нею стати я розробила невеличкий порадник (педагоги, це виключно моє бачення, тому прохання строго не судити).

    Правило перше. Мама – це друг, а друг – це весело. З супер-мамою не може бути сумно, адже вона вигадлива і завжди готова на різні пригоди.

    Реалізація. Дивуйте дитину. Організовуйте дозвілля для неї цікаво та корисно.

    Мої нові друзі Банкетний дім «Весна» не лише запросили мене з Семеном на дитяче свято, але ще й запропонували взяти в ньому участь. Я вперше була у костюмі і допомагала аніматорам. Була русалкою. Дещо нескромною, судячи з фото) Але то був експромт і костюм пошити під мене за півгодини не вдалося б нікому. Тяжкий це труд, я вам скажу. І це при тому, що моя робота полягала у... сидінні на стільці. В мене було таке відчуття, що я англійська королева. Як би і є, але ні на що не впливає. Здавалося б, сиди собі на троні, передавай привіти та повітряні цьомки, скажи кілька напутніх слів та фотографуйся з малечею. Але емоційно це було дуже важко. Респект та дяка за можливість відчути себе у шкірці аніматора дівчатам Ірині та Олені, організаторам дитячих світ у Кіровограді. Вашою енергією, дівчата, можна заправляти ракети.

    Скажу чесно, я не очікувала такого шквалу емоцій. Вхід на дитяче свято коштував всього 50 гривень, але вражень на мільйон. Чудернацькі дитячі напої з «туманом» (як сказав мій Семен), цікаві та активні конкурси від аніматорів, шалена пінна дискотека, морозиво, цукрова вата... Ви бачили дитячі очі повні щастя? А багато-багато дитячих щасливих очей? Це неповторні відчуття. Такі моменти не забуваються.

    Я не можу сказати, що я здивувала свою дитину і з першого разу отримала статус «супер-мама». Він не міг відірватися від цукрової вати, бо дуже її любить та й мій костюм його не заінтригував (дивно, звісно, бо у повсякденному житті я виглядаю інакше). Але вже вдома, коли ми відмилися від піни та цукру у волоссі, мій п’ятирічний Семен спитав: «Мам, а ми тепер так часто будемо працювати? Мені подобається твоя нова робота... русалки. Там було весело».

    Що ж, дитячі свята в Банкетному домі «Весна» проходитимуть часто...Не пропустіть і ви можливість подарувати своїй дитині чудові емоції, слідкуйте за новинами групи у соцмережах.

    Я ж наступного разу практикуватиму друге правило супер-мами.

    Правило друге. Супер-мама має бути цікавою і зайнятою. АЛЕ таким ділом, яке приносить задоволення.

    Діти відчувають, коли батькам подобається те, чим вони займаються. Таким чином вони звикають до думки, що робота – це не покарання і не каторга, а життя цікаве та різноманітне, де кожен може все.

    Я ж буду вчитися робити те, від чого у всіх голова піде обертом... Але про це згодом. До нових зустрічей! 

    Альона Семко

    Невеличкий фотозвіт

    Конкурси від аніматорів

     

    Шалена пінна вечірка для діток

      

     

    Чудо-коктейль для малят

    Традиційне селфі з аніматорами-колегами

      

    Фото з Русалкою)


     

     

    Попередні частини проекту