Жнивують всі

  • 8 лип. 2016 16:28
  • 1048
    • Новина Жнивують всі Ранкове місто. Кропивницький

    На сільськогосподарських підприємствах установ області розпочато збиральну кампанію урожаю 2016 року.

    Як інформує Відділ виробничої діяльності, маркетингу та економіки управління ДПтС України в Кіровоградській області, готовність до початку жнив сільськогосподарського підприємства Устинівського виправного центру (№37) перевірив заступник начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області полковник внутрішньої служби Олег Васильович Райченко.

    З метою забезпечення проведення жнивної компанії в оптимальні строки та  недопущення втрат валового збору сільськогосподарських культур, перед початком масового збору урожаю для визначення біологічної врожайності культур, проведено контрольні обмолоти поля озимого ячменю  підприємства Устинівського виправного центру (№37).

    Для забезпечення великої рогатої худоби грубими та концентрованими кормами в зимовий період підприємство розпочало заготівлю сіна. А для якісного його збереження проводиться тюкування та перевезення до складу установи.

    З метою недопущення випадків травмування працюючих на жнивах, були проведенні інструктажі з охорони праці та пожежної безпеки. На випадок виникнення пожежі, для безпечного проведення жнив та досягнення запланованих позитивних результатів біля полів організовано чергування пожежного автомобіля.