У Кіровограді сталася смертельна ДТП

  • 28 черв. 2016 10:21
  • 1677
    • Новина У Кіровограді сталася смертельна ДТП Ранкове місто. Кропивницький

    Вчора, 27 червня, близько 20.30 у Кіровограді сталася ДТП, повідомляє «Гречка». За попередніми даними автомобіль "Сітроен" чорного кольору, рухаючись вул. Київською в напрямку Балашівки виїхав на зустрічну смугу руху та зіштовхнувся з автомобілем "Москвич".

    На місці аварії зібрались перехожі та місцеві жителі, люди переконують, що іномарка летіла на шаленій швидкості, від самосуду водія "Сітроена" врятувала поліція.

    На момент аварії в радянському автомобілі було троє дорослих та троє дітей. Всі вони шпиталізовані. Станом на 23.30 стало відомо, що чоловік, років 60-ти, який був за кермом автомобіля, помер у лікарні. Ще один з пасажирів знахоиться у важкому стані в реанімації.

    Після удару "Сітроен" "летів" ще близько 50 метрів не гальмуючи, стверджують очевидці. У "Москвича" повністю зірвало праву сторону кузова.

    Свідки аварії розповідають, що пасажир "Сітроена" втік з місця ДТП, а от водія затримала поліція. Близько двох годин минуло з чсу аварії до того як водія "Сітроена" (за нашими даними, це Олександр Постріганенко, 1996 року народження) здав кров на аналіз для визначення вмісту алкоголю в крові. Карета швидкої допомоги доставила чоловіка до обласної лікарні, де його відразу взялись обстежувати.

    До приймального покою лікарні приїхали батьки водія "Сітроена", зокрема чоловік, який представився батьком хлопця, агресивно поводився по відношенню до журналістів. Також до лікарні прибули рідні та друзі водія та пасажирів автомобіля "Москвич". Працівники поліції забезпечують дотримання правопорядку.