На Кіровоградщині фіскальники обговорили податкові новації

  • 24 черв. 2016 16:30
  • 1136
    • Новина На Кіровоградщині фіскальники обговорили податкові новації Ранкове місто. Кропивницький

    Днями, Головним управлінням ДФС у Кіровоградській області проведено кущовий семінар-форум для платників податків Новоукраїнського, Маловисківського, Новомиргородського, Бобринецького, Компаніївського та Устинівського районів на тему: „Офіційно про податкові новації-2016” організований Філією ДП «Сервісно-видавничий центр» у Кіровоградській області офіційного видання ДФС України – журналу «Вісник. Право знати все про податки і збори». В семінарі прийняли участь фахівці Головного управління ДФС у Кіровоградській області та представник журналу «Вісник. Право знати все про податки і збори».

    В ході семінару-форуму учасників проінформовано про зміни в законодавстві України в частині справляння акцизного податку, подання звітності з підакцизних товарів, у т.ч. реалізація та продаж у роздрібній мережі;  оподаткування ПДВ, які набрали чинності з 1 січня 2016 року; порядку нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, порядку оподаткування заробітної плати податком на доходи фізичних осіб; справляння місцевих податків, рентної плати та екологічного податку тощо.

    Учасники семінару зазначили, що саме за допомогою таких заходів, платники податків мають можливість одержати роз'яснення з податкового законодавства, обмінятися думками, обговорити ті питання, які є найбільш актуальними сьогодні.

    Захід пройшов в дружньому діалозі. Всім учасникам семінару були надані вичерпні відповіді на питання.

     

    ГУ ДФС у Кіровоградській області