Послуги клінінгової компанії в Кіровограді. Просто та доступно

  • 24 черв. 2016 13:53
  • 1378
    • Новина Послуги клінінгової компанії в Кіровограді. Просто та доступно Ранкове місто. Кропивницький

    Регулярне прибирання повинно виконуватися не тільки вдома, але і в офісі, на виробництві, в магазинах, ресторанах і так далі. З цим завданням професійно справляється кіровоградська клінінгова компанія Clean House, діяльність якої дозволяє істотно спростити життя сучасної людини, адже далеко не у кожного є можливість і бажання виконувати прибирання самостійно.  Саме тому, найбільш затребувані сьогодні такі послуги, як прибирання після ремонту, миття вікон, послуги домашньої робітниці і т.д.
    Clean House займається наданням клінінгових послуг будь-якого характеру на професійному рівні. Фахівці компанії здатні виконати прибирання торгових центрів, медичних установ, спортивних комплексів, автосалонів, вокзалів, аеропортів, готельно-ресторанних комплексів, офісів або просто житлових приміщень. На сьогоднішній день клієнтами клінінгової компанії Clean House є як великі компанії, так і приватні особи. А найкращий результат будь-якої роботи - вдячний та задоволений клієнт!

    Які послуги надає клінінгова компанія ?

    Компанія Clean House надає послуги різного характеру, тому звернутися до нас може людина з будь-якими цілями. Усі надані нами послуги можна розділити на категорії:

         щоденне прибирання;
         генеральне прибирання;
         прибирання після ремонту;
         додаткові послуги;
         прибирання та догляд за територією.

    Чому клієнти звертаються в компанію повторно?

        доступні ціни
        професійна техніка
        індивідуальний підхід
        великий спектр послуг
        акції та знижки
        безкоштовний виїзд менеджера



    Щоденне прибирання передбачає комплексне прибирання приміщення, зокрема, очищення підлогових покриттів, прибирання пилу з меблів і елементів декору, прибирання санвузлів, винесення сміття і так далі. Що стосується генерального прибирання, то тут спектр виконуваних робіт збільшується, крім робіт , що виконуються в процесі щоденного прибирання , фахівці компанії здійснюють миття вікон і фасадів, відновлення і обробку підлогового покриття, очищення дзеркальних поверхонь і так далі.

    Ще однією перевагою клінінгових послуг є те, що скористатися ними досить просто. Замовити прибирання приміщення можна всього за кілька хвилин, зателефонувавши за номером: 095-899-14-00
    068-530-21-12
    Сайт: http://cleanhouse.org.ua/ua/