«Нашите хора» підтримує шкільну громаду Кіровограда

  • 22 черв. 2016 12:25
  • 1005
    • Новина «Нашите хора» підтримує шкільну громаду Кіровограда Ранкове місто. Кропивницький

    Кіровоградська організація болгар «Нашите хора» взяла активну участь у підсумковій зустрічі директора кіровоградської школи №22 з громадою міста.

    - Ми тісно співпрацюємо з багатьма громадськими організаціями міста й області, – підкреслив під час заходу директор Борис Набока. – А з товариством болгар «Нашите хора» у нас склалися особливо товариські стосунки. Ваш осередок вітав нас із Днем Соборності України, провів у школі потужне свято україно-болгарської дружби, запросив на фестиваль «Кубрат збирає нащадків»…

    Голова обласної болгарської організації «Нашите хора» Сергій Осадчий зазначив:

    - Упродовж цього навчального року ми проводили спільні заходи, у нас зав’язалася справжня дружба». Від імені всього болгарського народу він подякував за тепле ставлення, нагородив педагогічний і учнівський колективи 22-ої школи грамотою «За активно участиє в общественно-просветна дейност и популяризанє на българските культура, история, бит и традиции. За сближаване на народите по Света!», яка підписана особисто головою правління Болгарського національного координаційно-консультативного центру організації ідеальної цілі і громадянських ініціатив.

    Також Сергій Осадчий подарував книгу болгарсько-українських творів, в якій вміщено світлини з заходів, які проводилися в школі, та запросив усіх відвідати Болгарію.